Onze webshop is 24/7 geopend. Onze Nederlandse winkels zijn tijdelijk gesloten. In deze periode kan het voorkomen dat je bestelling iets langer onderweg is. 

Winter is here! Maak nu gebruik van 15% éxtra korting met de kortingscode: sale15

0 : 13 : 54
41
Terug naar het overzicht

kussen Dauna soft comfort

25.-

Levertijd: 5 dagen Uitleg

Wasbaar en navulbaar

Medium ondersteuning

Perfecte prijs-kwaliteitverhouding

Dit Dauna Soft Comfort hoofdkussen heeft een vulling van 800 gram gesiliconiseerde holle polyestervezels. Dit type vezel kent een licht gewicht, is zacht en luchtdoorlatend. Het kussen is hierdoor veerkrachtig, uitermate hygiënisch en makkelijk in onderhoud. Bovendien vormen de losse vezelbolletjes zich goed naar je hoofd en nek.
Het kussen biedt je een medium mate van ondersteuning en is hierdoor geschikt voor de buikslaper, maar ook voor de rug- en zijslaper. De tijk (hoes) bestaat uit 100% katoen en heeft een ingeweven streep.

Dit hoofdkussen is voorzien van hetNomite enDownafresh® Greenlinelabel. Het Nomite label betekent dat het kussen geschikt is voor mensen met een allergie voor huisstofmijt dankzij een zeer dichtgeweven tijk. Het Downafresh® Greenline label garandeert dat het vulmateriaal voldoet aan de hygienische eisen en er geen agressieve middelen zijn gebruikt zodat het na de gebruiksperiode biologisch afbreekbaar is.

Onderhoud
We adviseren je om het kussen regelmatig even op te schudden. Vind je het kussen te zacht worden? Geen probleem want dit kussen is navulbaar. Met een rits aan de zijkant open je het kussen en pas je de vulling eenvoudig naar wens aan. Het hoofdkussen is wasbaar.

Artikelnummer 675174
Merk Dauna Soft

Breedte 60 cm
Lengte 70 cm

Vulling synthetisch
Materiaal tijk katoen

Anti huisstofmijt Nee
Vulgewicht 800
Anti allergie Ja
Slaaphouding rug, zij, buik
Neksteun Nee

Onderhoud Dagelijks opschudden;regelmatig luchten
Kussen navulbaar Ja

Garantie 1 jaar volgens CBW voorwaarden

Vind een winkel in de buurt

Kom langs en ervaar onze service!


map inactive
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing