Onze webshop is 24/7 geopend. Onze Nederlandse winkels zijn tijdelijk gesloten. In deze periode kan het voorkomen dat je bestelling iets langer onderweg is. 

Winter is here! Maak nu gebruik van 15% éxtra korting op heel veel* met de kortingscode: sale15

0 : 19 : 15
13
Terug naar het overzicht

kussen Driekamer

115.-

Levertijd: 5 dagen Uitleg

Extreem zachte óf medium stevige ondersteuning

Antiallergische en antihuisstofmijt

Goede ventilatie en vochtregulatie

Dit luxe driekamer boxkussen heeft een centrale vulling van eendenveertjes voor extra ondersteuning. De buitenzijdes hebben een vulling van 100% ganzendons aan één zijde en 60% ganzendons aan de andere zijden met een totaal vulgewicht van 1100 gram. Hierdoor kent het kussen twee verschillende stevigheden en is dus dubbelzijdig te beslapen! Het perfecte kussen voor de zij- en de rugslaper. Het kussen heeft een 100% katoenen tijk (hoes) die tevens antiallergisch en antihuisstofmijt is. In combinatie met de vulling heeft het kussen een goede ventilatie en vochtregulatie en geniet jij van het perfecte slaapklimaat.

Maak je vooral geen zorgen over de afkomst van het dons want alle Ducky Dons kussens zijn gevuld met gecertificeerd diervriendelijk RDS. Zo slaap jij heerlijk comfortabel en nóg lekkerder!

Onderhoud
We adviseren je om het kussen dagelijks even op te schudden en wekelijks te luchten, maar niet in de felle zon. Het kussen bij voorkeur laten reinigen door een gespecialiseerd bedrijf. Verleng eenvoudig de levensduur van het kussen door het gebruik van een kussenbeschermer.

Artikelnummer 675170
Merk Ducky Dons

Breedte 60 cm
Lengte 70 cm

Vulling dons/veren
Materiaal tijk katoen

Anti huisstofmijt Ja
Vulgewicht 1100
Anti allergie Ja
Slaaphouding rug, zij, buik
Neksteun Nee

Onderhoud Dagelijks opschudden;regelmatig luchten
Kussen navulbaar Nee

Garantie 1 jaar volgens CBW voorwaarden

Vind een winkel in de buurt

Kom langs en ervaar onze service!


map inactive
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing