Onze webshop is 24/7 geopend. Onze Nederlandse winkels zijn tijdelijk gesloten. In deze periode kan het voorkomen dat je bestelling iets langer onderweg is. 

Winter is here! Maak nu gebruik van 10% éxtra korting op heel veel* met de kortingscode: sale10

Terug naar het overzicht

kussen Duvet Doré 100% dons

145.-

Levertijd: 4 dagen Uitleg

Superzachte ondersteuning

Maar liefst 100% donsvulling

Uitstekende vochtregulatie en ventilatie

Dit donzen hoofdkussen van Duvet Doré is een superzacht en luxe hoofdkussen. Het kussen is gevuld met 100% wit Mazurisch ganzendons. Dankzij dit hoogst mogelijke percentage dons heeft het kussen een vulgewicht van slechts 500 gram. Hierdoor geniet je van een zeer zachte mate van ondersteuning. Het kussen is hierdoor bijzonder geschikt voor buikslapers, maar is tevens prima geschikt voor rug- en zijslapers. Dankzij de luxe vulling ben je verzekerd van een optimaal slaapklimaat met een goede ventilatie en vochtregulatie. De tijk (hoes) is gemaakt van 100% katoen en is antihuisstofmijt (voorzien van het Nomite label) en antiallergisch.

Maak je vooral geen zorgen over de afkomst van het dons want alle Ducky Dons kussens zijn gevuld met gecertificeerd diervriendelijk RDS. Zo slaap jij heerlijk comfortabel en nóg lekkerder!

Onderhoud
We adviseren je om het kussen dagelijks even op te schudden en wekelijks te luchten, maar niet in de felle zon. Het kussen bij voorkeur laten reinigen door een gespecialiseerd bedrijf. Je kunt de levensduur verlengen door het gebruik van een kussenbeschermer.

Artikelnummer 675167
Merk Duvet Dore

Breedte 60 cm
Lengte 70 cm

Vulling dons
Materiaal tijk katoen

Anti huisstofmijt Ja
Vulgewicht 500
Anti allergie Ja
Slaaphouding rug, zij, buik
Neksteun Nee

Onderhoud Dagelijks opschudden;regelmatig luchten
Kussen navulbaar Nee

Garantie 1 jaar volgens CBW voorwaarden

Vind een winkel in de buurt

Kom langs en ervaar onze service!


map inactive
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing