Terug naar het overzicht

kussen Pitsstop vezelbol

75.-

Levertijd: 3 dagen Uitleg

Koel dankzij hypo-allergene en temperatuurregulerende eigenschappen

Medium stevige ondersteuning

Speciaal schoudercontour voor extra ondersteuning

Dit Silvana Pitsstop hoofdkussen is een wat steviger, hypo-allergeen en temperatuurregulerend kussen. Hierdoor geniet jij gedurende de nacht van een koel en fris slaapcomfort. De vulling van Aerelle® Cool Night vezelbolletjes heeft namelijk geïntegreerde, warmtegeleidende mineralen waardoor je opgebouwde lichaamswarmte effectief en voortdurend van je hoofd wordt weggeleid. De tijk (hoes) is gemaakt van 100% hoogwaardig katoen met een Climarelle Cool Pro binnenvoering en ritssluiting. Dit zorgt voor nóg meer koeling! De hoes is tevens behandeld met Sanitized® waardoor het kussen schimmel-, bacterie-, en huisstofmijtwerend is.

Het kussen heeft een medium tot wat stevigere stevigheid en is perfect geschikt voor de zij- en rugslaper. Met de schoudercontur sluit het kussen nog beter aan op je nek.

Onderhoud
We adviseren je om het kussen regelmatig even op te schudden. Het kussen is wasbaar tot maximaal 60°C. De vulling is doseerbaar en hervulbaar waardoor je de dikte van het kussen eenvoudig zelf aan kunt passen.

Artikelnummer 675192
Merk Silvana

Breedte 60 cm
Lengte 70 cm

Vulling synthetisch
Materiaal tijk katoen

Anti huisstofmijt Nee
Vulgewicht 800
Anti allergie Ja
Slaaphouding rug, zij, buik
Neksteun Nee

Onderhoud Dagelijks opschudden;regelmatig luchten
Kussen navulbaar Nee

Garantie 1 jaar volgens CBW voorwaarden

Vind een winkel in de buurt

Kom langs en ervaar onze service!


map inactive