Onze webshop is 24/7 geopend. Onze Nederlandse winkels zijn tijdelijk gesloten. In deze periode kan het voorkomen dat je bestelling iets langer onderweg is. 

Winter is here! Maak nu gebruik van 10% éxtra korting op heel veel* met de kortingscode: sale10

Terug naar het overzicht

kussen Platinum box 100% dons

159.-

Levertijd: 4 dagen Uitleg

Superzachte ondersteuning

Perfecte nekondersteuning dankzij boxmodel

Uitstekende vochtregulatie en ventilatie

Dit donzen box Platinum hoofdkussen van Duvet Doré is een luxe en vooral superzacht hoofdkussen. Het kussen is gevuld met 100% wit Mazurisch ganzendons. Dankzij dit hoogst mogelijke percentage dons heeft het kussen een vulgewicht van slechts 500 gram. Hierdoor geniet je van een zeer zachte mate van ondersteuning. Het kussen is hierdoor bijzonder geschikt voor buikslapers, maar is tevens prima geschikt voor rug- en zijslapers. Het box model is iets hoger waardoor je van meer ondersteuning in je hoofd en nek geniet. Dankzij de luxe vulling geniet je van een optimaal slaapklimaat met een goede ventilatie en vochtregulatie. De 100% katoenen tijk is antiallergisch en antihuisstofmijt.

Maak je vooral geen zorgen over de afkomst van het dons want alle Ducky Dons kussens zijn gevuld met gecertificeerd diervriendelijk RDS. Zo slaap jij heerlijk comfortabel en nóg lekkerder!

Onderhoud
We adviseren je om het kussen dagelijks even op te schudden en wekelijks te luchten, maar niet in de felle zon. Het kussen bij voorkeur laten reinigen door een gespecialiseerd bedrijf. Je kunt de levensduur van je hoofdkussen verlengen met het gebruik van een kussenbeschermer.

Artikelnummer 675168
Merk Ducky Dons

Breedte 60 cm
Lengte 70 cm

Vulling dons
Materiaal tijk katoen

Anti huisstofmijt Ja
Vulgewicht 500
Anti allergie Ja
Slaaphouding rug, zij, buik
Neksteun Nee

Onderhoud Dagelijks opschudden;regelmatig luchten
Kussen navulbaar Nee

Garantie 1 jaar volgens CBW voorwaarden

Vind een winkel in de buurt

Kom langs en ervaar onze service!


map inactive
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing