Onze webshop is 24/7 geopend. Onze Nederlandse winkels zijn tijdelijk gesloten. In deze periode kan het voorkomen dat je bestelling iets langer onderweg is. 

Winter is here! Maak nu gebruik van 10% éxtra korting op heel veel* met de kortingscode: sale10

Terug naar het overzicht

kussen Stirr Up comforel Eco2

Er is geen prijs bekend

Wasbaar en navulbaar

Medium stevige ondersteuning

Dooradembaar en fris slaapklimaat

Dit hoofdkussen Stirr Up Comforel® eCO2 van Silvana is gevuld met Comforel® eCO2 vulling. Deze vulling bestaat uit opschudbare en goed ondersteunende holle vezelbolletjes, gemaakt van streng geselecteerd gerecycled PET materiaal. De vezelbolletjes zijn hierdoor milieuvriendelijk en voorzien van een EU-milieucertificaat. Het kussen biedt je een ietwat stevige ondersteuning en is hierdoor geschikt voor iedere slaaphouding. De nekinkeping zorgt voor een optimale aansluiting van de schouders op het kussen.

Het hoofdkussen is voorzien van een hoogwaardige tijk (hoes) met ritssluiting, is dooradembaar en bestaat voor 70% uit katoen en 30% uit polyester, behandeld met een Sanitized® behandeling. Dit betekent dat het kussen bacterie- en schimmelwerend is gemaakt. Hierdoor geniet jij van een fris en hygiënisch slaapklimaat met een goede ventilatie.

Onderhoud
We adviseren je om het kussen regelmatig even op te schudden. Het kussen is wasbaar tot maximaal 60°C. De vulling is doseerbaar en hervulbaar waardoor je de dikte van het kussen eenvoudig zelf aan kunt passen.

Artikelnummer 675189
Merk Silvana

Breedte 60 cm
Lengte 70 cm

Vulling synthetisch
Materiaal tijk 70% katoen / 30% polyester

Anti huisstofmijt Nee
Vulgewicht 700
Anti allergie Ja
Slaaphouding rug, zij, buik
Neksteun Nee

Onderhoud Dagelijks opschudden;regelmatig luchten
Kussen navulbaar Nee

Garantie 1 jaar volgens CBW voorwaarden

Vind een winkel in de buurt

Kom langs en ervaar onze service!


map inactive
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing