Onze webshop is 24/7 geopend. Onze Nederlandse winkels zijn tijdelijk gesloten. In deze periode kan het voorkomen dat je bestelling iets langer onderweg is. 

Winter is here! Maak nu gebruik van 10% éxtra korting met de kortingscode: sale10

Topmatras latex Beter Bed

Latex topmatras 

Ben je op zoek naar een latex topmatras? Beter Bed heeft een ruim assortiment  aan topmatrassen verzameld voor jou. Je vindt bij ons dus gemakkelijk alle soorten en maten. Zo shop je heel eenvoudig jouw ideale latex topmatras! Ben je benieuwd welke latex topmatrassen je bij ons allemaal vindt?

Filters

4 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

tp-gold-latex-2015-detail-1
Meest verkocht

latex topmatras Gold Latex

(26)
Ondersteuning
Ventilatie

Levertijd: 4 dagen

469.- 422.10
percentage-10

Ontvang 10% éxtra korting met de kortingscode Sale10

topmatras Platinum Latex

(6)
Ondersteuning
Ventilatie

Levertijd: 6 tot 7 weken

339.- 305.10
percentage-10

Ontvang 10% éxtra korting met de kortingscode Sale10

topmatras Platinum Latex split

(10)
Ondersteuning
Ventilatie

Levertijd: 6 tot 7 weken

729.- 656.10
percentage-10

Ontvang 10% éxtra korting met de kortingscode Sale10

latex splittopmatras Gold Latex split

(4)
Ondersteuning
Ventilatie

Levertijd: 6 tot 7 weken

449.- 404.10
percentage-10

Ontvang 10% éxtra korting met de kortingscode Sale10

Ruime keus latex topmatrassen bij Beter Bed

Een latex topmatras wordt gezien als zeer comfortabel. Het topmatras staat bekend als zacht, soepel en veerkrachtig. Latex past zich namelijk aan naar de vorm van je lichaam. Dit zorgt ervoor dat je weinig tegendruk voelt. Het is dus geschikt voor iedere slaaphouding! Zie het als een verlengstuk van je lichaam. Met het latex topmatras streeft Beter Bed er naar dat je perfect ligt tijdens het slapen! Ook zorgt dit type matras voor meer ventilatie en dus voor een betere nachtrust. Door een latex topmatras heb je geen last meer van naden in het matras zelf. Daarbij verlengt het de levensduur van het onderliggende matras. Je bespaart dus kosten. Zeg nu zelf, wie wil dat nu niet?

Latex topmatrassen en meer

Beterbed is een specialist op het gebied van slaapcomfort. Je bent dus niet alleen voor het ideale latex topmatras bij ons aan het goede adres. Beter Bed heeft namelijk veel andere producten in het assortiment om jouw nachtrust te optimaliseren. Bekijk hier wat wij nog meer kunnen betekenen. Al eens gedacht aan een nieuw matras of hoofdkussen? Ons assortiment is zeer uitgebreid zodat je de best passende keuze maakt voor jouw ideale slaapcomfort. Naast latex zijn er tal van andere materialen voor een goed topmatras. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar matrassen van koudschuim of polyether. Zo stel je gemakkelijk alles samen voor een goede slaapkamer en betere nacht!   

Koop nu voordelig je latex topmatras

Hoe belangrijk een goed nachtrust ook is, te veel betalen voor een latex topmatras vindt niemand leuk. Gelukkig zijn de matrassen bij Beter Bed scherp geprijsd. Je betaald altijd een lage prijs voor een hoge kwaliteit. Zeg nu eerlijk, wie wilt dat nou niet? Wist je al dat Beter Bed ook een speciale aanbiedingenpagina heeft? Hier staan leuke producten op met hoge kortingen. Houd de pagina dus in de gaten en profiteer van onze scherp geprijsde artikelen!

Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing