Tijdens de woonmaand 10% extra korting op heel veel* gebruik code wonen10

0 : 3 : 50
5
Terug naar het overzicht

hoofdkussen Pillow You Blauw

139.- 104.25

Levertijd: Morgen in huis Uitleg

Geschikt voor zowel rug- als zijslapers

Hardheid medium/hard

10 cm

Dit Pillow You Blauw kussen van M line past alleen jou! Iedereen is anders en heeft verschillende slaapgewoonten. Logisch dus dat je ook voor jouw kussen rekening houdt met een goede pasvorm. Zo voelt het kussen altijd comfortabel aan en geeft het een goede ondersteuning omdat het zich precies naar de contouren van je nek vormt. Het Pillow You kussen is hierop ingesteld en daarom verkrijgbaar in verschillende hoogtes en breedtes.

Het Pillow You Blauw kussen is met zijn gemiddelde dikte zeer geschikt voor zowel rug- als zijslapers en geeft daarbij een prima ondersteuning van zowel hoofd als nek. Het kussen heefthardheid medium/firm. De hoogte van de Pillow You Blauw is 10 cm.

Meer over de kussensloop
De slopen zijn gemaakt van zeer hoogwaardig katoen. Dankzij de uitstekende elasticiteit van de kussenslopen blijven de unieke eigenschappen van het M line kussen optimaal. Daarnaast zorgt de tijk voor een goede ventilatie en comfortabel slaapklimaat.

Maak je slaapkamer helemaal af
Maak je slaapkamer helemaal compleet met de andere producten van M line. M line helpt je het maximale uit je nachtrust te halen. Door de optimaal drukverlagende eigenschappen slaap je dieper en vaster op een boxspring, kussen of matrasvan M line. Een perfecte aanvulling voor jouw slaapkamer.

Hoe houd je je kussensloop langer mooi?
De tijk van het hoofdkussen is afritsbaar en wasbaar op 60 graden.

Vind een winkel in de buurt

Kom langs en ervaar onze service!


map inactive