Binnenkijken bij Sanne en Rieks

Binnenkijken bij Sanne + Rieks

Op de slaapkamer van de nieuwbakken ouders Sanne en Rieks wordt sinds kort meer geknuffeld en gespeeld dan geslapen. Het jonge stel woont samen met dochter Hannah van twee en haar drie maanden jonge zusje Lieve in een nieuwbouwhuis in Uden. 

"Sinds de komst van onze Lieve heeft slapen plaatsgemaakt voor voeden, trootsen en héél veel knuffelen", zegt Sanne (32). "Die gebroken nachten horen er nu eenmaal bij en des te meer genieten we nu van de vrije en vooral luie ochtenden met het hele gezin samen."

 

 

Binnenkijken bij sanne

Voortaan is het grote-mensen-bed van iedereen

Sanne voedt Lieve en blijft nog even lekker liggen. Rieks (34) en Hannah eten beneden alvast een boterham om er vervolgens weer bij te kruipen. Er zijn al heel wat boekjes voorgelezen, flesjes gedronken, tenten onder dekens gemaakt en knuffels uitgedeeld op dit bed. Het ultieme gezinsgeluk!

 

De mooie verlours stof maakt het retro design helemaal af

Bij de keuze voor hun bed ging het stel bewust voor een groot formaat boxspring en dat is maar goed ook. Sanne: "We hadden nooit gedacht dat we er zóveel tijd met het hele gezin op zouden doorbrengen! We werden verliefd op het retro design van het hoofdbord. Tegelijkertijd kunnen we veel kwijt in de handige opbergvakken, zoals boekjes, luiers, schoonmaakdoekjes en onze telefoons. De matrassen gecombineerd met het topmatras ondersteunen goed, maar voelen toch zacht aan. Zo zijn de uurtjes die we wél slapen kwalitatief en aangenaam".

Blauwe boxspring met rotan lamp en nachtkastje

Shop the look

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing