Kårlsson

Ervaar de Scandinavische beleving

Met de producten van Karlsson, zoals de boxsprings Arendal, Lina, Trend en Romantisk, geniet je van betrouwbaar vakmanschap en ervaar je slaapcomfort in zijn meest pure vorm.
Bekijk de boxsprings
KårlssonKårlsson

Met een Kårlsson product ben je verzekerd van constante kwaliteit, jarenlang comfort en ongekend gebruiksgemak. Je Kårlsson boxspring is verkrijgbaar in zowel vlakke als verstelbare uitvoering met draadloze afstandsbediening en uit te breiden met extra’s als hoofdbord, voetbord en hocker.

Bekijk de Kårlsson brochure >>

Ambachtelijke kwaliteit als basis

Met een Kårlsson product ben je verzekerd van constante kwaliteit, jarenlang comfort en ongekend gebruiksgemak. De Kårlsson boxspring is verkrijgbaar in zowel vlakke als verstelbare uitvoering met draadloze afstandsbediening en uit te breiden met extra’s als hoofdbord, voetbord en hocker. De boxspring is geheel naar eigen wens samen te stellen. Kies de kleur, het hoofdbord, de stof of kunstleder en de poten die bij je passen. De verschillende typen boxsprings zijn stuk voor stuk vervaardigd uit hoogwaardige materialen en worden met zorg en aandacht gemaakt. Heb jij de Arendal boxspring al gezien op tv?!


 

Snel naar je favoriet

Bekend van tv! De Kårlsson Arendal boxspring is in diverse kleuren en in veel breedte- en lengtematen verkrijgbaar. De moderne boxspringcombinatie uit de Kårlsson collectie bestaat uit twee vlakke pocketveer boxsprings en een recht hoofdbord Kvadrat. Deze luxe Scandinavische boxspring is inclusief gestoffeerd pocketveermatras en gratis topmatras. Het gestoffeerde 6,5-slags pocketveermatras Arendal (2 stuks) bestaat uit ca. 281 veren per m2. De kern is afgedekt met 2,5 cm polyether. Het matras heeft 7 comfortzones. Het topmatras Vildar HR bestaat uit HR-schuim SG35 en heeft een hoogte van ca. 8,5 cm. Ook verkrijgbaar met voordelige witte matrassen. Kies voor een elektrisch verstelbaar model en ervaar comfortabele luxe met de benen omhoog of een boek in handen. Puur genieten!
 

Bekijk deze boxspring >>

 


 

De rustgevende kleuren van dit Scandinavische ontwerp zorgen dat deze boxspring een waardevolle toevoeging is in elke slaapkamer. De 3D-belijning in het hoofdbord geeft een mooie, moderne twist aan de Silkeborg Trend. Het gestoffeerde matras heeft 7 comfortzones, waardoor je extra ondersteuning krijgt bij schouders, onderrug en heupen. Bij dit model wordt een koudschuim topmatras meegeleverd. Dat geeft nét die extra zachtheid, veerkracht en comfort waar je elke keer weer van geniet.
 

Bekijk deze boxspring >>

 


 

Boxspring Silkeborg Lina

Alle Silkeborg boxsprings zijn voorzien van een kwaliteitsmatras met pocketveren. Je hebt de keuze uit matrassen met specifieke afdeklagen, bijvoorbeeld HR- koudschuim of latex. Op die manier sluit je nieuwe boxspring perfect aan op je wensen. Extra comfort wordt gegarandeerd door de hoge instap. Ook kun je kiezen uit verschillende potensets waarmee je je eigen stijl kunt onderstrepen.

 

Bekijk deze boxspring >>


 

Maak je slaapkamer af

In de collectie van Kårlsson vindt je hoogwaardige hockers, passend bij je Kårlsson boxspring. Zo maak je één geheel van je slaapkamer. Een nieuw dekbed of kussen nodig? Shop de collectie van Kårlsson bij Beter Bed.