Onze winkels zijn vanaf woensdag weer geopend, maak nu alvast een afspraak!

Bekijk onze scherpe krokusdeals en maak gebruik van nog eens 15% éxtra korting met code krokus15 

0 : 14 : 2
9

M line

Sleep well. Move better.

M line staat voor iedereen die alles uit de dag haalt. Voor iedereen die bewust en onbewust topprestaties van zichzelf vraagt. Dag in dag uit. Een leven lang.

M line Beter Bed

Meer over M line

M line helpt je het maximale uit je nachtrust te halen. Door de optimaal drukverlagende eigenschappen slaap je dieper en vaster op een bed, kussen of matras van M line. Bovendien kun je gemakkelijk draaien door de uitstekende ondersteuning en word je fris wakker dankzij de goede ventilatie. Het is niets voor niets dat M line aanbevolen wordt door topsporters en fysiotherapeuten. Zij zijn ervan overtuigd dat slapen op M line een snel herstel van lichaam en geest bevordert.


Commercial M line


M line boxsprings

Boxspring M line
Edith Bosch M line Beter Bed


Edith Bosch - Oud-wereldkampioene judo

"Goed slapen en kampioen worden begint met de juiste techniek. Maar slapen is voor mij meer dan techniek. Design en uitstraling vind ik minstens zo belangrijk. M line biedt jou dan ook volop keuze in design en stoffen. Maar wat je ook kiest, jij weet en voelt dat het ook van binnen altijd goed zit."


 

M line matrassen

De matrassen van M line hebben een unieke samenstelling. Ze zijn onder andere gemaakt van een innovatief visco-elastisch schuim. Het visco-elastisch M line schuim vormt zich perfect naar je lichaam en de open celstructuur zorgt voor uitstekende ventilatie. Hierdoor zorgen M line matrassen voor een uitstekende ondersteuning, voortreffelijke drukverdeling en een goede ventilatie tijdens je slaap.

Daarbij ontvang je bij aankoop van een M line matras ook nog eens tot 10 jaar uitstekende M line garantie. Bekijk hiervoor de M line voorwaarden.

M line kussens

Het juiste hoofdkussen is van belang om rug- en nekklachten te voorkomen. De vorm en hoogte van je kussen spelen hierbij een grote rol en zorgen voor een goede slaaphouding.

De kussens van M line zijn gemaakt van visco-elastisch schuim, waardoor het hoofdkussens zich naar je lichaam vormt. Daarnaast staan de kussens bekend om de uitstekende ventilatie en hygiëne voor een perfecte nachtrust. 

M line kussen

Bedden van M line

Met de Multi Motion bedden introduceert M line een nieuwe collectie. De bedden zijn ontworpen op basis van die nieuwste ontwikkelingen op het gebied van techniek en constructie. Maar ook in het design zijn de laatste trends gevolgd. Je kunt de Multi Motion samenstellen naar jouw wensen, met verschillende opties en accessoires.

Zo ben je verzekerd van uitstekende kwaliteit én een mooie look. De Multi Motion biedt je dé oplossing voor een goede nachtrust.


 

Bekijk de top producten van M line:

Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing