Maxi

Maximaal ligcomfort voor een bijzonder verrassende prijs!

Kruip lekker onder de wol en laat je lichaam tot rustkomen. Benieuwd naar dit matras? Je mag nu 100 nachten proefslapen. Thuis!

Bekijk alle Maxi matrassen

 

Maxi sleep, mini price

Met de Maxi collectie weet je zeker dat je van een maximale nachtrust geniet. Optimaal genieten van jouw nachtrust. Exclusief verkrijgbaar bij Beter Bed & Beddenreus.

Maximaal slapen op Maxi | Commercials | Beter Bed

Maxi Sleep, Mini Price


 

Fien Vermeulen test het Maxi Matras | Matras kiezen | Beter Bed

Fien Vermeulen

Fien Vermeulen heeft ons Maxi matras getest! Doordat je heerlijk in het matras ligt krijg je een fijn, geborgen gevoel. Maxi vormt zich helemaal naar de contouren van jouw lichaam, waardoor een optimale nachtrust méér dan gegarandeerd is!

‘Het Maxi matras geeft me een geborgen gevoel, heerijk: geknuffeld door mijn bed!’

Kae Sutherland

Kae Sutherland probeerde het Maxi Matras. Het matrsa vormt zich helemaal naar jouw lichaam. Hierdoor geniet jij iedere nacht van maximaal slaapcomfort. 

‘Het Maxi matras vormt naar mijn lichaam. Nu al zin om te gaan slapen!’

Kae Sutherland test het Maxi Matras | Matras Kiezen | Beter Bed
Roos Aa test het Maxi Matras: perfect voor yoga nidra | Matras kiezen | Beter Bed

Roos Aa

Het matras nodigt echt uit om heerlijk te gaan ontspannen! Het ligt super zacht en echt comfortabel. Het voelt lekker foamie! Je zakt overal lekker in, maar ik word wel ondersteund. Belangrijk tijdens mijn yoga nidra sessies. Dan ga ik lekker liggen, luister naar een begeleidend filmpje en val in een yoga-slaap. Da's geen echte slaap, maar een yoga-slaap. Daarna ben ik helemaal opgeladen.

"Het voelt heerlijk foamie aan. Perfect voor mijn yoga-nidra sessies" 

Speciaal voor iedereen!

De collectie bestaat uit twee matrassen van dezelfde hoogte, waardoor ze naast tweepersoonsmatrassen ook ideaal te gebruiken zijn als single matrassen. Waar de een liever wat harder slaapt (pocketveer), kan de ander kiezen voor een zachter matras (foam). Eenvoudig te combineren en aan te passen aan je persoonlijke voorkeur! Bij ieder matras ontvang je een gratis bijgeleverd hoofdkussen, voor nog fijnere slaapmomenten!

Uitgebalanceerd én betaalbaar ligcomfort
  • Bijzonder verrassende prijs-kwaliteitverhouding
  • Verkrijgbaar in diverse breedte- en lengtematen
  • Een matras naar jouw persoonlijke voorkeur
  • Nú 100 dagen proefslapen, gewoon thuis

Maxi Foam matras inclusief kussen

Een matras dat zich volledig aanpast aan jouw lichaam! Dit matras kenmerkt zich door een optimale drukverlaging en een goede warmte-isolatie. Het matras vormt zich volledig naar de contouren van je lichaam. Hierdoor is dit matras ideaal voor mensen met gevoelige spieren en/of gewrichten. Daarnaast is dit matras zeer verkoelend, dus perfect als je het snel warm hebt in bed. Verkrijgbaar in diverse breedte- en lengtematen.

Maxi Pocket matras inclusief kussen

Een optimale nachtrust is méér dan gegarandeerd! Dit matras kenmerkt zich door een goede en gelijkmatige ondersteuning, omdat de binnenkant van dit matras bestaat uit pocketveren. Dit zorgt voor een perfecte vochtregulerende en ventilerende functie. Hierdoor is het matras ideaal voor mensen die het snel warm hebben in bed. Jouw slaapklimaat blijft altijd koel en droog! Verkrijgbaar in diverse breedte- en lengtematen.

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing