Shop nu met 15% éxtra korting, gebruik de code herfst15

10 : 4 : 21
59

Benieuwd naar dit matras? Je mag nu 100 nachten proefslapen. Thuis!

Maxi

Maximaal ligcomfort voor een bijzonder verrassende prijs!

Kruip lekker onder de wol en laat je lichaam tot rustkomen. Benieuwd naar dit matras? Je mag nu 100 nachten proefslapen. Thuis!

Bekijk alle Maxi matrassen

Shop Maxi matrassen:

 

Maxi Matras

Een collectie van twee soortgelijke matrassen met een bijzondere verrassende prijs-kwaliteitverhouding: Maxi Pocket en Maxi Foam. Waar de kern van een Maxi Pocket bestaat uit de pocketveren, heeft de Maxi Foam een kern van schuim. Optimaal genieten van jouw nachtrust! Exclusief verkrijgbaar bij Beter Bed & Beddenreus.

Maxi Sleep, Mini Price


 

Fien Vermeulen

Fien Vermeulen heeft ons Maxi matras getest! Doordat je heerlijk in het matras ligt krijg je een fijn, geborgen gevoel. Maxi vormt zich helemaal naar de contouren van jouw lichaam, waardoor een optimale nachtrust méér dan gegarandeerd is!

‘Het Maxi matras geeft me een geborgen gevoel, heerijk: geknuffeld door mijn bed!’

Kae Sutherland

Kae Sutherland probeerde het Maxi Matras. Het matrsa vormt zich helemaal naar jouw lichaam. Hierdoor geniet jij iedere nacht van maximaal slaapcomfort. 

‘Het Maxi matras vormt naar mijn lichaam. Nu al zin om te gaan slapen!’

Roos Aa

Het matras nodigt echt uit om heerlijk te gaan ontspannen! Het ligt super zacht en echt comfortabel. Het voelt lekker foamie! Je zakt overal lekker in, maar ik word wel ondersteund. Belangrijk tijdens mijn yoga nidra sessies. Dan ga ik lekker liggen, luister naar een begeleidend filmpje en val in een yoga-slaap. Da's geen echte slaap, maar een yoga-slaap. Daarna ben ik helemaal opgeladen.

"Het voelt heerlijk foamie aan. Perfect voor mijn yoga-nidra sessies" 

Speciaal voor iedereen!

De collectie bestaat uit twee matrassen van dezelfde hoogte, waardoor ze naast tweepersoonsmatrassen ook ideaal te gebruiken zijn als single matrassen. Waar de een liever wat harder slaapt (pocketveer), kan de ander kiezen voor een zachter matras (foam). Eenvoudig te combineren en aan te passen aan je persoonlijke voorkeur! Bij ieder matras ontvang je een gratis bijgeleverd hoofdkussen, voor nog fijnere slaapmomenten!

 
Uitgebalanceerd én betaalbaar ligcomfort  

 Bijzonder verrassende prijs-kwaliteitverhouding 

&nbsp Een matras naar jouw persoonlijke voorkeur 

&nbsp Verkrijgbaar in diverse breedte- en lengtematen &nbsp Nú 100 dagen proefslapen, gewoon thuis

 

 

Maxi Foam matras inclusief kussen

Een matras dat zich volledig aanpast aan jouw lichaam! Dit matras kenmerkt zich door een optimale drukverlaging en een goede warmte-isolatie. Het matras vormt zich volledig naar de contouren van je lichaam. Hierdoor is dit matras ideaal voor mensen met gevoelige spieren en/of gewrichten. Daarnaast is dit matras zeer verkoelend, dus perfect als je het snel warm hebt in bed. Verkrijgbaar in diverse breedte- en lengtematen.

Maxi Pocket matras inclusief kussen

Een optimale nachtrust is méér dan gegarandeerd! Dit matras kenmerkt zich door een goede en gelijkmatige ondersteuning, omdat de binnenkant van dit matras bestaat uit pocketveren. Dit zorgt voor een perfecte vochtregulerende en ventilerende functie. Hierdoor is het matras ideaal voor mensen die het snel warm hebben in bed. Jouw slaapklimaat blijft altijd koel en droog! Verkrijgbaar in diverse breedte- en lengtematen.

Maxi kussen

 

 
 
 
Maxi Kussen

Dankzij een gratis bijgeleverd hoofdkussen geniet je nog meer van compleet slaapcomfort! Het hoofdkussen is van zeer goede kwaliteit en zorgt voor een optimaal ligcomfort omdat het kussen zich helemaal aanpast aan jouw slaaphouding. Het kussen ventileert uitstekend én bevordert de juiste hoofdpositie. De tijk van het kussen is van 100% polyester en niet afritsbaar, dus ook niet te wassen.

Bij de afmetingen 90x200, 90x210, 90x220 en 120x200 ontvang je één gratis hoofdkussen, bij de maten 140x200, 160x200 en 180x200 ontvang je twee gratis hoofdkussens.

 

Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing