100% natuurlijk beddengoed.

Silvana kussens
100% natuurlijk beddengoed
100% natuurlijk beddengoed

Silvana

Silvana weet dat ieder mens een goede nachtrust nodig heeft om overdag goed te kunnen functioneren. Goed en comfortabel slapen is gezond.

Hulp of advies

Contact Persoonlijk contact

Contact onze Klantenservice

Silvana Support is al ruim 30 jaar het beste nekondersteunende hoofdkussen. De collectie is ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten en gemaakt van de allerbeste materialen. De hoofdkussens en dekbedden, gemaakt van natuurlijke materialen als bamboe, katoen en latex, bieden je optimaal comfort. Heb je last van allergieën? Ook voor jou heeft Silvana een geschikt kussen en geschikt dekbed. Zo kun je lekker slapen en de dag vol energie beginnen.

Silvana logo

Kies je ideale kussen uit de Silvana Support collectie

Wil je dat je kussen en bed zo zacht mogelijk zijn? Of slaap je juist het liefst op een stevig bed en een veerkrachtig kussen? Wat jouw voorkeur ook is, Silvana Support heeft een uitgebreide collectie kussens die je optimale ondersteuning geven. Of je nu klein bent of groot, een zijslaper, rugslaper of buikslaper bent; er is altijd een kussen dat bij je past.
Silvana Support kussens zijn in zes verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, van extra zacht tot extra stevig. Tevens is elk Silvana Support verkrijgbaar in een extra smal model. Ideaal voor als je wat langer bent en meer ruimte wilt overhouden in bed.

Bekijk de kussens van Silvana

Silvana kussens
Silvana dekbedden: puur natuur en anti-allergisch

Silvana dekbedden: puur natuur en anti-allergisch

Silvana heeft een aantal fijne dekbedden in de collectie. Ben je op zoek naar een dekbed van 100% natuurlijke materialen? Silvana biedt je dekbedden met een 100% natuurlijke buitenkant én een 100% natuurlijke binnenkant, voor een heerlijke nachtrust.

De anti-allergische dekbedden van Silvana zijn speciaal ontwikkeld voor mensen met een huisstofmijtallergie. Deze dekbedden zijn compleet behandeld tegen huisstofmijt en daarnaast ook eenvoudig te wassen. Perfect dus voor een gedroomde nachtrust!

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing