Texeler

Texeler

Texeler dekbedden

Dekbedden en kussens van zuiver scheerwol

Bekijk alle Texeler dekbeddden

Snel naar

Texeler dekbed kussen Beter Bed

Meer over Texeler

De collectie van Texeler bestaat uit wollen dekbedden en kussens gevuld met 100% eersteklas Texelse schapen- of lamswol. Wol is ideaal als je het in de winter snel koud hebt en in de zomer snel warm. De dekbedden zijn zowel verkrijgbaar in 4-seizoenen uitvoering als in los zomer- en winterdekbed. Texeler heeft kussens geschikt voor zowel rugslapers als zijslapers en buikslapers. De wollen zijn kussens voorzien van katoenen tijk, gemaakt van luxe katoensatijn of weldadig edelsatijn.

Dekbed Texeler

Comfortabele dekbedden van hoogwaardige kwaliteit

Al meer dan 25 jaar ervaring heeft Texeler met wol en het vervaardigen van dekbedden. Met behulp van een speciale techniek worden wolvezels zowel horizontaal als verticaal geweven waardoor veel meer veerkracht ontstaat. Deze vulling resulteert samen met fijne materialen als perkalkatoen en edelsatijnen tijken voor een perfect nachtrust. 
 
Bekijk de dekbedden van Texeler >>

Kussen Texeler

Kussens voor een gezonde nachtrust

Het juiste hoofdkussen zorgt ervoor dat je spieren ontspannen tijdens je nachtrust. De kussens van Texeler zijn gebaseerd op drie pijlers: steun, veerkracht en Texelse wol. De kussens Soezz Perfection en Soezz Nature hebben een vulling van zuivere scheerwol.
 
Bekijk de kussens van Texeler >>


 

Wist je dat...

 • wol altijd licht en veerkrachtig aanvoelt en haar oorspronkelijke vorm goed behoudt?
 • een wollen dekbed in de winter warm aanvoelt en in de zomer koel?
 • wol zijn natuurlijke eigenschappen behoudt na het scheren en wassen?
 • een volle wollen vacht beschermt tegen de invloed van de seizoenen en warmte- en vochtregulerend werkt? Dankzij de wolvezel blijft je lichaam het hele jaar door op de juiste temperatuur.
 • wol door deze goede temperatuur- en vochtregulatie een uitkomst is voor mensen met astma en ademhalingsproblemen en een slechte bodem is voor huismijt?
 • het Texelse schapenras ‘Texelaar’ wereldberoemd is vanwege het uitstekende lamsvlees én de superieure kwaliteit van de wol?
 • de fabriek van Texeler, in de havenplaats Oudeschild, jarenlange ervaring heeft met het natuurproduct wol en de juiste weeftechniek?
 • de officiële historie van Texeler begint in 1909? Sindsdien bewaakt een groep Texelse schapenfokkers de zuiverheid van het schapenras en de kwaliteit van de wol.

Hoe houd je je wollen dekbed schoon en fris?

 • Wol is van nature vuilafstotend. Regelmatig luchten en opschudden is dan ook genoeg om je dekbed fris te houden.
 • Door de natuurlijke veerkracht blijft wol in vorm. Breken of pletten, wat bij dons of ander materiaal wel eens gebeurt, is dan ook praktisch uitgesloten bij wol.
 • Een wollen dekbed hoeft nooit te worden bijgevuld, omdat wol altijd op z’n plaats blijft zitten.
 • Wol houdt zichzelf als het ware schoon. Dankzij de ventilerende werking ontstaat een droog klimaat en hierdoor is schapenwol een slechte voedingsbodem voor huismijt.
 • Indien je je dekbed toch wilt wassen: je Texeler dekbed is probleemloos chemisch te reinigen.

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing