Iedere avond gratis bezorging t/m 19 juni

Matt Sleeps

Slapen is persoonlijk en dat weet Matt Sleeps ook. Daarom ontwikkelden ze een matras met 6 hardheden welke je eenvoudig zelf kunt wisselen. Dat is het Matt matras. Ondertussen ook bekend van de boxsprings, hoofdkussens en toppers.

Ga direct naar

Matt sleeps nu bij Beter Bed

De passie van Matt Sleeps: slapen

Bij Matt Sleeps hebben ze één passie: slapen! Dagen zijn nooit te kort en nachten nooit te lang. En elke ochtend staan ze met frisse energie klaar om jou te helpen langer en beter te slapen. 

Dit doen ze met unieke producten, zoals het aanpasbare matras. Het Matt matras is dan ook niet voor niets het best beoordeelde matras van Nederland. Ontdek nu ook de boxsprings van Matt Sleeps

Maak kennis met het aanpasbare Matt matras

Maak kennis met het Matt matras. Dit 25 cm hoge matras is perfect afgestemd op jouw unieke slaapbehoeften, ongeacht je lichaamstype, slaaphouding of bedbodem. De magie zit in de volledig aanpasbare kern, die je in 6 verschillende hardheden kunt verstellen. Te hard of te zacht? Geen probleem! Ritst het Matt matras eenvoudig open en pas de hardheid in een handomdraai aan. Zo ervaar je altijd optimale ondersteuning en comfort, nacht na nacht.

Bekijk het Matt matras

B Bright Bed & Boxspring collectie

Met de Bed & Boxspring collectie van B Bright kun je eindeloos combineren met stijl en comfort, tót het past. Bij je lichaam, bij jou. De collectie is helemaal van nu en samengesteld met de grootste zorgvuldigheid. Het ruime assortiment bestaat uit boxsprings, bedden, opbergboxen en -bedden, duurzame stoffen, actuele trendkleuren, (top)matrassen, tijdloze pootjes en bijpassende accessoires, zoals nachtkastjes en hockers. Zo creëer je altijd jouw bed. Mix, match en slaap lekker!

      

Een prijswinnende combinatie

Het regent prijzen bij Matt Sleeps. Het Matt matras heeft al meer dan 8 awards in de wacht gesleept.

Mix & match het bed van je dromen met B Bright! | Beter Bed

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing