Onze webshop is 24/7 geopend. Onze Nederlandse winkels zijn tijdelijk gesloten. In deze periode kan het voorkomen dat je bestelling iets langer onderweg is. 

Winter is here! Maak nu gebruik van 10% éxtra korting op heel veel* met de kortingscode: sale10

Onderschuifbed

Met een onderschuifbed geniet je van verschillende voordelen. Niet alleen is het ruimtebesparend, tegelijkertijd geniet je van het perfecte logeerbed. Met een onderschuifbed combineer je twee bedden waarin het tweede bed eenvoudig onder het andere bed uitschuift. Bekijk snel ons aanbod!

Bekijk ook onze andere ruimtebesparende oplossingen

Filters

4 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

ld-rb-doppia-zilver-1p-kaal
Meest verkocht

bed & onderschuifbed Doppia

(35)

Levertijd: 5 dagen

299.-
lowest-price

bed & onderschuifbed Twin

(6)

Levertijd: 4 tot 5 weken

695.-

Ontvang 10% éxtra korting met de kortingscode Sale10

bed & onderschuifbed Duet

(10)

Levertijd: 4 tot 5 weken

495.-

Ontvang 10% éxtra korting met de kortingscode Sale10

slaaplade Kiddy

Kleur
wit

Levertijd: 2 tot 4 weken

176.-

Ontvang 10% éxtra korting met de kortingscode Sale10

Een onderschuifbed kopen? Bij Beter Bed vind je een divers aanbod!

Heb je een kleinere extra slaapkamer die je graag voor logés wilt gebruiken? Met een bed met onderschuifbed kun je je gasten een heerlijke slaapplek bieden. Heel eenvoudig schuif je het onderschuifbed uit het andere bed uit et voilà: twee heerlijke slaapplekken! Het fijne is dat je geniet van twee extra slaapplekken, maar qua ruimte maar één plek inlevert. Ideaal toch! Ook voor de kinderkamer is een onderschuifbed een goed idee. Gebruik de ruimte als opbergruimte voor bijvoorbeeld extra dekens of speelgoed. Zodra er een vriendje of vriendinnetje komt logeren, gebruik je het als extra slaapplek. In ons assortiment vind je verschillende soorten bedden met onderschuifbedden of losse onderschuifbedden. Bekijk snel het diverse aanbod.

Onderschuifbedden in verschillende stijlen

Bekijk ons aanbod en vind het onderschuifbed dat het beste bij jouw wensen past. Ga je voor een ruimtebesparend bed waarbij je tegelijkertijd een onderschuifbed koopt? Dit is ideaal wanneer je snel een compleet tweepersoonsbed creëert.

Het onderschuifbed schuif je op wieltjes heel eenvoudig onder het andere bed uit en maak je vervolgens even hoog als het andere bed. Zo heb je dus in enkele tellen een compleet en comfortabel tweepersoonsbed. Ook zijn er voor diverse eenpersoons (kinder)bedden losse onderschuifbedden verkrijgbaar. Dit zijn vaak onderschuifbedden die je naast logeerbed ook perfect kunt gebruiken als extra opbergruimte. Onze onderschuifbedden zijn zoals je mag verwachten van een uitstekende kwaliteit zodat je er jarenlang plezier van hebt. Fijn!

Onze onderschuifbedden zijn altijd laag geprijsd.

Naast goede kwaliteit vinden wij een goede prijs minstens zo belangrijk. De onderschuifbedden uit onze collectie hebben daarom standaard een aantrekkelijke prijs, zodat je nooit te veel betaalt. Het is ook zeker de moeite waard om op onze website de verschillende acties in de gaten te houden. Zo profiteer je tijdens diverse seizoensacties van heel veel extra korting. Niet slecht toch?

Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing