Terug naar het overzicht

Bed met onderschuif bed Twin

21 beoordelingen

Bed & onderschuifBed Twin, aluminium
aluminium
949.-
Of betaal in 3 delen van 316.33, zonder rente

Levertijd: 7 tot 8 weken

2 jaar garantie

Gratis gemonteerd

Ideaal als je vaker logés over de vloer hebt

Te gebruiken als 1-persoons én 2-persoons bed

Makkelijk op te zetten en weer op te bergen

Onderschuifbedden

Met een onderschuifbed geniet je van verschillende voordelen. Niet alleen is het ruimtebesparend, tegelijkertijd geniet je van het perfecte logeerbed. Met een onderschuifbed combineer je twee bedden waarin het tweede bed eenvoudig onder het andere bed uitschuift. Ideaal hé?

Kenmerken van een onderschuifbed:
Extra logeerplek: heb je een kleinere extra slaapkamer die je graag voor logés wilt gebruiken? Met een bed met onderschuifbed kun je je gasten een heerlijke slaapplek bieden. Heel eenvoudig schuif je het onderschuifbed uit het andere bed uit et voilà: twee heerlijke slaapplekken! 
Ruimtebesparend: het fijne is dat je geniet van twee extra slaapplekken, maar qua ruimte maar één plek inlevert. Ideaal toch! 
Verschillende soorten: in ons assortiment vind je verschillende soorten bedden met onderschuifbedden of losse onderschuifbedden.
Extra opbergruimte: ook voor de kinderkamer is een onderschuifbed een goed idee. Gebruik de ruimte als opbergruimte voor bijvoorbeeld extra dekens of speelgoed. 
Uitstekende kwaliteit: onze onderschuifbedden zijn zoals je mag verwachten van een uitstekende kwaliteit zodat je er jarenlang plezier van hebt.

Veelgestelde vragen over onderschuifbedden

Het onderschuifbed schuif je op wieltjes heel eenvoudig onder het andere bed uit en maak je vervolgens even hoog als het andere bed. Zo heb je dus in enkele tellen een compleet en comfortabel tweepersoonsbed. 

Ook zijn er voor diverse eenpersoons (kinder)bedden losse onderschuifbedden verkrijgbaar. Dit zijn vaak onderschuifbedden die je naast logeerbed ook perfect kunt gebruiken als extra opbergruimte. 

Met een bed met onderschuifbed kun je je gasten een heerlijke slaapplek bieden. Heel eenvoudig schuif je het onderschuifbed uit het andere bed uit et voilà: twee heerlijke slaapplekken! 

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing