Wintersale, tot 50% korting op bijna alles!

1 : 3 : 4
43

onderschuifbed Stella

Er is geen prijs bekend

Extra slaapplek perfect voor logés

Perfect voor extra opbergruimte

Speciaal voor onder het bed Stella

Dit Stella onderschuifbed past perfect onder het eenpersoonsbed uit de Stella collectie. Het bed is het ideale logeerbed wanneer er een vriendje of vriendinnetje blijft logeren. Even dit schuifbed onder het bed uitrollen en klaar is de extra slaapplek! Je kunt de ruimte daarnaast ook prima als opbergruimte gebruiken.

De afmetingen van het Stella onderschuifbed zijn 90x200 en het bed is gemaakt van MDF gecombineerd met grenen.

Vipack kinderkamermeubelen
De slaapkamer van je kind moet natuurlijk een fijne plek zijn. De plek waar hij of zij helemaal zichzelf kan zijn en waar de grootste fantasieën tot leven komen. De producten van Vipack dragen hier uitstekend aan bij. Trendy en kwalitatieve slaapkamerartikelen voor een betaalbare prijs.

Onderhoud
Neem het onderschuifbed Stella af en toe af met een vochtig doekje en houd het zo eenvoudig stofvrij.

Artikelnummer 672131
Merk Vipack

Breedte 94 cm
Lengte 199 cm
Hoogte 19 cm

Kleur wit
Materiaal MDF/grenen

Materiaal MDF/grenen

Onderhoud afnemen met een vochtig doekje
Garantie 2 jaar volgens CBW voorwaarden
Montage montage niet inbegrepen
Zelfbouw Ja

Onderschuifbedden

Met een onderschuifbed geniet je van verschillende voordelen. Niet alleen is het ruimtebesparend, tegelijkertijd geniet je van het perfecte logeerbed. Met een onderschuifbed combineer je twee bedden waarin het tweede bed eenvoudig onder het andere bed uitschuift. Ideaal hé?

Kenmerken van een onderschuifbed:

Extra logeerplek
Heb je een kleinere extra slaapkamer die je graag voor logés wilt gebruiken? Met een bed met onderschuifbed kun je je gasten een heerlijke slaapplek bieden. Heel eenvoudig schuif je het onderschuifbed uit het andere bed uit et voilà: twee heerlijke slaapplekken! 

Ruimtebesparend
Het fijne is dat je geniet van twee extra slaapplekken, maar qua ruimte maar één plek inlevert. Ideaal toch! 

Verschillende soorten
In ons assortiment vind je verschillende soorten bedden met onderschuifbedden of losse onderschuifbedden.

Extra opbergruimte
Ook voor de kinderkamer is een onderschuifbed een goed idee. Gebruik de ruimte als opbergruimte voor bijvoorbeeld extra dekens of speelgoed. 

Uitstekende kwaliteit
Onze onderschuifbedden zijn zoals je mag verwachten van een uitstekende kwaliteit zodat je er jarenlang plezier van hebt.

Veelgestelde vragen over onderschuifbedden

Het onderschuifbed schuif je op wieltjes heel eenvoudig onder het andere bed uit en maak je vervolgens even hoog als het andere bed. Zo heb je dus in enkele tellen een compleet en comfortabel tweepersoonsbed. 

Ook zijn er voor diverse eenpersoons (kinder)bedden losse onderschuifbedden verkrijgbaar. Dit zijn vaak onderschuifbedden die je naast logeerbed ook perfect kunt gebruiken als extra opbergruimte. 

Met een bed met onderschuifbed kun je je gasten een heerlijke slaapplek bieden. Heel eenvoudig schuif je het onderschuifbed uit het andere bed uit et voilà: twee heerlijke slaapplekken! 

Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing