Dít beloven wij

Bij Beter Bed werken we datagedreven en gaan we uit van wetenschappelijke onderbouwing. Zo voorzien we iedereen van een passend, persoonlijk slaapadvies. En met iedereen bedoelen we ook écht iedereen. We hebben altijd een breed en actueel assortiment en bieden de beste prijs-kwaliteitverhouding. Ook duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel: in alles wat wij doen hebben we respect voor mens en milieu.

1. Altijd het beste datagedreven slaapadvies voor jou

Dat begint met oprechte interesse en persoonlijk advies, feitelijk onderbouwd met de hulp van de Beter Slapen ID. Met het Beter Slapen Plan bieden we altijd de beste oplossing voor jouw persoonlijke slaapbeleving. Eenvoudig, want stap voor stap. En dat stopt niet na de aankoop van jouw beste bed. Wij zijn er dus áltijd voor je en dat al sinds 1983. In onze winkels, online en telefonisch. Voor oneindig advies, hulp en inspiratie.

Dat begint met oprechte interesse in je persoonlijke slaapvoorkeuren en stopt niet na de aankoop van jouw beste bed. We zijn er dus áltijd voor je. In onze winkels, online en telefonisch. En dat al sinds 1983.

Advies | Beter Bed
Assortiment | Beter Bed

2. Een breed en actueel assortiment

Samen met jou vinden wij altijd de beste oplossing voor jouw persoonlijke slaapbeleving. Of dat nu een nieuw bed, matras of beddengoed is óf een complete slaapkamer. Met een zeer uitgebreide keuze in slaap- en aanverwante producten en styling slaag jij altijd. Onze eigen productontwikkeling en samenstelling van collecties zijn gebaseerd op de laatste technische inzichten, trends en innovaties op slaapgebied. Daarbij werken we actief aan het verminderen van energiegebruik en Co2 uitstoot en kiezen we voor kwalitatieve materialen die langer meegaan.

Samen met jou vinden wij altijd de beste oplossing voor jouw persoonlijke slaapbeleving. Met een zeer uitgebreide keuze in slaap- en aanverwante producten en styling slaag je áltijd. Voortdurend gebaseerd op de laatste slaapinzichten en zo duurzaam mogelijk.

 

3. De beste prijs-kwaliteitverhouding

Bij ons vind je altijd jouw beste bed in de prijsklasse die je wil betalen én betaal je op de manier die voor jou werkt. Of dat nu in de winkel of online is. Koop je je bed of lease je deze liever? Betaal je in één keer of liever achteraf? Dankzij onze eigen productontwikkeling en –samenstelling bieden wij je een ruime keuze met de allerscherpste en duidelijke prijzen op verschillende niveaus. Fijn, want jouw beste bed koop je natuurlijk niet zomaar.

Bij ons vind je altijd jouw beste bed in de prijsklasse die je kunt betalen én betaal je op de manier die voor jou werkt. Kopen of leasen? In één keer betalen of liever achteraf? Je kiest uit een ruim aanbod met de allerscherpste en duidelijke prijzen op verschillende niveaus.

 

Prijs en kwaliteit | Beter Bed
Bereikbaarheid | Beter Bed

4. Bereikbaar & altijd dichtbij

Wij zijn er altijd voor je, omdat we begrijpen dat dat een geruststellend idee is. Daarom kun je 24/7 bij ons terecht. Of het nu in de winkel, online of telefonisch is, jij bepaalt waar en wanneer je ons wil spreken. Maar natuurlijk ook waarover. Misschien heb je hulp nodig bij je keuze of advies over je nieuwe product. Of heb je een vraag of opmerking. Wij staan voor je klaar. Persoonlijk en vol aandacht. Word je product bezorgd? Onze Beter Bed specialist brengt het tot in je slaapkamer en gaat pas weg als jij lekker kunt slapen.

Wij zijn er altijd voor je, omdat wij begrijpen dat dat een geruststellend idee is. Jij bepaalt waar en wanneer je ons wil spreken. Maar ook waarover. Wij staan voor je klaar. Persoonlijk en vol aandacht. En bezorgen, dát doen we tot in je slaapkamer.

 

 

5. Bezorgd tot in je slaapkamer

Wij begrijpen dat het fijn is als je nieuwe product(en) zo snel mogelijk op de juiste plek staan. Daarom bezorgen onze eigen, vakkundige bezorgers jouw producten meteen in je slaapkamer. Maar dat niet alleen. Zij zetten de producten ook gratis voor je in elkaar, zodat jij diezelfde avond nog in je nieuwe bed kunt slapen. Het verpakkingsmateriaal nemen zij netjes weer mee terug. Zo weten wij zeker dat dit op milieuvriendelijke wijze wordt gescheiden en verwerkt.

Onze eigen, vakkundige bezorgers bezorgen jouw nieuwe producten meteen op de juiste plek in je slaapkamer. Maar dat niet alleen. Zij zetten de producten ook gratis voor je in elkaar. Zo kun jij diezelfde avond nog in je nieuwe bed slapen.

Bezorging | Beter Bed

6. Met respect voor mens en milieu

Wij geloven dat iedereen beter kan slapen en leven. We zijn er daarnaast van overtuigd dat dit op een duurzame manier kan. Zo zorg je met een goede nachtrust niet alleen voor jezelf, maar ook voor je omgeving. Duurzaamheid is een vast gegeven binnen Beter Bed. We zetten ons hier iedere dag hard voor in. Daarom is duurzaamheid een vast onderdeel van onze strategie. Alles wat we doen, doen we met aandacht voor mens en milieu. We dromen niet alleen van een duurzame wereld, maar willen er ook echt in wakker worden.

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing