Onze webshop is 24/7 geopend. Onze Nederlandse winkels zijn tijdelijk gesloten. In deze periode kan het voorkomen dat je bestelling iets langer onderweg is. 

Winter is here! Maak nu gebruik van 10% éxtra korting op heel veel* met de kortingscode: sale10

Terug naar het overzicht

bed Filljet met lattenbodems en Silver Pocket deluxe Foam matras

Er is geen prijs bekend

Scandinavische eyecatcher

Inclusief bedbodem en matras

Eenvoudig zelf te monteren

Ga voor een echte Scandinavische eyecatcher in je slaapkamer met dit mooie bed Filljet. De combinatie van wit met hout en de schuinlopende pootjes maken het design helemaal af. De kunst van het weglaten doet de rest!

Deze uitvoering wordt geleverd inclusief de vlakke Bossflex 400 Bedbodems met 28 latten en het Silver Pocket deluxe Foam matras, voorzien van 5 comfortzones en een koudschuim afdeklaag. Het matras is geschikt voor personen met een gewicht tot 80 kilogram. Het bed is verkrijgbaar in diverse afmetingen. De maat 140 cm is uitgevoerd met één tweepersoonsmatras en de maten 160 en 180 cm met twee eenpersoonsmatrassen.

Wil je de Scandinavische look in je slaapkamer helemaal afmaken? Bekijk dan ook eens het bijpassende nachtkastje Filljet.

Zorg goed voor je nieuwe bed Filljet!
Het bed zet je eenvoudig zelf in elkaar met de door ons meegeleverde handleiding. Neem het bed af en toe af met een vochtig doekje, zo houd je deze eenvoudig stofvrij.

Stijl Gezellig Landelijk
Artikelnummer 651925
Merk Beter Bed Basic
Maatvoering Tweepersoons

Materiaal spaanplaat gefineerd

Garantie 2 jaar volgens CBW voorwaarden
Montage montage niet inbegrepen

Vind een winkel in de buurt

Kom langs en ervaar onze service!


map inactive
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing