Beddengoed nodig? Bestel nu en profiteer tijdelijk van gratis verzending

6 : 1 : 27
16
Terug naar het overzicht

onderdeken Tesselaer wol

99.95

Levertijd: 3 dagen Uitleg

Anti-allergeen en antihuistofmijt

Aangenaam zacht, glad en soepel comfort

Perfecte isolatie, ventilatie en vochtregulatie

Wil jij iedere nacht gegarandeerd genieten van optimaal slaapcomfort. En het nooit meer te warm of koud hebben? Kruip dan heerlijk onder de wol met deze kwaliteitsonderdeken Tesselaer Wol van Tesselaer. Wol ouderwets? Nee hoor! Een wollen onderdeken biedt juist heel veel eigenschappen die nu actueel zijn.

Meer over de onderdeken
De onderdeken (woltopper) is gevuld met 100% zuiver scheerwol van het Texelse schaap. Dit oer-Hollandse schapenras geeft elk jaar wol die van nature heel mooi kroest. de woltopper neemt daardoor gemakkelijk jouw warmte op als deze te veel wordt en geeft warmte af als je afkoelt. Daar wil je toch op liggen? Om een hoge mate van kwaliteit te bereiken zijn de wolvezels in vele dunne laagjes vakkundig over elkaar gelegd. Dat resulteert in een vlies met optimale vocht- en warmteregulatie en een lange levensduur.

De onderdeken wordt geleverd met elastiek op de hoeken. Daardoor past deze goed op alle matrassen. Het maakt niet uit hoe dik ze zijn. De lengte is royaal, namelijk 205 cm. Daarmee is de onderdeken ook geschikt voor matrassen die langer zijn dan 200 cm. Tip: laat dan wat ruimte aan de bovenzijde van het matras over, waar je kussen ligt.

De tijk (onderdeken hoes)
De tijk van de onderdeken is gemaakt van 100% perkal katoen dat duurzaam is verbouwd. Hierdoor voelt de onderdeken heerlijk doek zacht, glad en soepel. Heerlijk om, na een dynamische dag, op neer te ploffen! Katoen zorgt van nature voor uitstekende vocht- en warmteregulatie. Heel belangrijk voor een onderdeken, dus dat geeft een gerust gevoel! De tijk is zo dichtgeweven dat het wollen vlies, ook na vele jaren gebruik, niet door de tijk komt. Die dichtgeweven tijk zorgt er trouwens ook voor dat de huisstofmijt, de belangrijkste veroorzaker van allergieën, wordt tegengehouden. De tijk en de vulling zijn met een ruitstiksel aan elkaar gestikt, zodat de vulling goed op zijn plaats blijft.

De voordelen op een rijtje
• Voor een altijd, perfecte slaaptemperatuur
• Anti-allergeen en antihuistofmijt
• Aangenaam zacht, glad en soepel comfort
• Perfecte isolatie, ventilatie en vochtregulatie
• Duurzaam, lange levensduur

Hoe houd je je onderdeken langer mooi?
De onderdeken is niet wasbaar. De onderdeken wordt in Nederland gemaakt en geleverd in een luxe bewaar- of reistas voor het meenemen van de deken op reis. Niet verkeerd, want je gaat je echt hechten aan dit oer-Hollandse topproduct!

Levering & garantie
Natuurlijk zit er ook garantie op je nieuwe onderdeken. Je vindt alle informatie over deze garantie en de levering bij het kopje ‘Goed om te weten’.

Artikelnummer 1064921
Merk Tesselaer

Breedte 90 cm
Lengte 210 cm
Hoogte 5 cm
Geschikt voor maten 90 x 200/210 cm

Wasinstructies niet wasbaar
Drooginstructies niet drogen in de droger
Strijkinstructies niet strijken

Garantie 1 jaar garantie volgens CBW voorwaarden
Overige gemaakt van 100% luxe Texelse scheerwol

Vind een winkel in de buurt

Kom langs en ervaar onze service!


map inactive
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing