Terug naar het overzicht

TV meubel Timberstyle

329.-

Levertijd: 7 tot 8 weken Uitleg

Robuust, industrieel ontwerp

Perfect combineerbaar met alle Timberstyle meubels

Extra opbergruimte + 2 kleine laadjes

Een stoer ontwerp: met tv meubel Timberstyle breng je een industriële touch in je (slaap)kamer. Het tv meubel heeft een robuuste steigerhouten look en staat op donkergrijze metalen poten in de vorm van een frame. Het meubel heeft twee kleine laadjes met smalle, metalen handgrepen.

Complete slaapkamer
Combineer tv meubel Timberstyle met de andere slaapkamerproducten uit de Timberstyle collectie zoals het bed, de garderobekast, de wandkast, nachtkastjes, bureau en lp kast. Zo maak je de industriële look in je slaapkamer helemaal compleet met meubels die perfect op elkaar zijn afgestemd.

Collectie Timberstyle
Met een Timberstyle slaapkamermeubel breng je een stoer, industrieel en sfeervol ontwerp in je slaapkamer. De bedden zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en perfect te combineren met de andere meubels zoals nachtkastjes, tv kastjes, garderobekasten met schuifdeuren in verschillende afmetingen en indelingen, bureau, lp kast én de wandkast. De nachtkastjes en lp kast zijn alleen in de winkels verkrijgbaar.

Onderhoud
Natuurlijk wil je dat je nieuwe tv meubel zolang mogelijk meegaat. Zet het daarom altijd op volgens de instructies, zodat deze goed stevig staat. Houd het eenvoudig schoon, door deze af en toe af te nemen met een vochtige doek.

Artikelnummer 1030571
Merk Beter Bed Basic

Breedte 120 cm
Lengte 42 cm
Hoogte 62 cm
Diepte 42 cm

Uitvoering open
Kleur grijs

Materiaal spaanplaat/MDF

Onderhoud afnemen met een vochtig doekje
Garantie 2 jaar garantie volgens CBW voorwaarden
Montage montage niet inbegrepen

Vind een winkel in de buurt

Kom langs en ervaar onze service!


map inactive
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing