Beste matras van het jaar nu verkrijgbaar bij Beter Bed

Ook het Nederlands elftal slaapt erop

19 juni, Uden – Vanaf deze week is de M line Cool Motion matrassenserie, bekroond met de titel 'Beste matras van het jaar 2023-2024', beschikbaar in de winkels en online webshop van Beter Bed. De matrassenserie sluit naadloos aan bij de missie van de slaapspecialist: ‘Beter slapen, beter leven’. Wie beter slaapt is gelukkiger, gezonder en productiever, wat leidt tot betere prestaties. Daar is ook het Nederlandse elftal bij het EK voetbal al van overtuigd; de topvoetballers slapen op dit matras.

De matrassenfabrikant is sinds de oprichting in 2001 verbonden met topsport. M line voorziet verschillende topsportbonden van producten, de nieuwste technieken en adviezen op het gebied van slaap. Zo maakt het Nederlandse voetbalteam al gebruik van de nieuwe matrassenlijn en is het matrassenmerk daarnaast Official Sleep Supplier van o.a. TeamNL, Team Visma | Lease a Bike en de KNVB. Steffy Clephas, brandmanager bij M line, vertelt: “We hopen sowieso dat de mannen het op het EK voetbal fantastisch gaan doen en het is heel mooi om ze daar met onze matrassen letterlijk en figuurlijk bij te ondersteunen. Goed slapen is zo belangrijk om goed te presteren. Ook Joop Zoetemelk, oud Tour de France-winnaar, vond dat in1980 al. Hij sprak toen de legendarische woorden: ‘De tour win je in bed’. Met de technieken in onze matrassen slapen mensen beter en hebben ze meer energie voor de dag. Slaap staat aan de basis van elke prestatie, dat geldt niet alleen voor topsporters maar eigenlijk voor iedereen.”

M line cool motion matrassen bij Beter Bed

Gelukkiger, gezonder en productiever door beter slapen

Beter Bed is verheugd de M line Cool Motion matrassen aan het assortiment toe te voegen. Cyril van Seumeren, verantwoordelijk voor category management bij Beter Bed zegt daarover: “Deze bekroonde matrassenlijn past perfect bij ons complete value for money aanbod met de beste prijs-kwaliteitverhouding voor slaapproducten, onderverdeeld in een good-better-best assortiment. Daarbij sluiten de Cool Motion matrassen goed aan bij de behoefte van klanten om koeler te kunnen slapen. Ook draagt de lijn bij aan onze missie om consumenten meer bewust te maken van het belang van goed slapen. Beter slapen maakt mensen gelukkiger, gezonder en productiever. Het verlaagt stress, verbetert de vitaliteit en je voelt je gelukkiger. Om deze redenen proberen we een uitgebreid merk- en productportfolio aan te bieden via onzeBeter Slapen ID lichaamsscan en zijn we blij hier de nieuwe lijn matrassen aan toe te kunnen voegen.”

Samenstelling met verkoelende eigenschappen

De Cool Motion matrassen zijn, net als alle matrassen van het merk, specifiek ontworpen voor optimale ondersteuning, ventilatie en comfort. Dit wordt onder andere bereikt door een hybride techniek. Door een
combinatie van innovatief ventilerend traagschuim, voor de juiste drukverdeling en aanpassing aan de contouren van het lichaam biedt dit matras een goede ondersteuning. Uniek aan de Cool Motion matrassen is de Aqua- en Copper Coating in de toplaag. Dit zorgt voor een sterk verkoelend effect, direct wanneer hetmatras wordt aangeraakt.

M line Cool motion matrassen

Nieuw bij Beter Bed: M line Cool Motion

Het koud- en traagschuim matras gecombineerd met pocketveer is erg populair bij fysiotherapeuten en topsporters.

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing