Laatste kans! M line + Beter Slapen Deals tot -50%

2 : 18 : 22
53

Piepjonge ondernemers van 21 en 22 sluiten samenwerking met slaapspecialist Beter Bed

Uden, 1 november 2023 - Vanaf 1 november 2023 is het online populaire Cloudpillo hoofdkussen exclusief te koop bij 26 winkels en de webshop van slaapspecialist Beter Bed. Het hoofdkussen zorgt voor een goede nachtrust en dat geeft energie die je nodig hebt om alles uit je dag te halen, dat is precies waar Beter Bed voor staat. Cloudpillo is een start-up van piepjonge Udense ondernemers Lars van der Wijst (21) en Jens Timmers (22) die het bedrijf startten in een tussenjaar toen beiden 18 jaar oud waren.

Het kussen, dat afstelbaar is en nekklachten vermindert, is verkrijgbaar via slaapspecialist (en dorpsgenoot) Beter Bed. Cloudpillo timmert flink aan de weg, zowel in binnen- als buitenland. Voor oprichters van der Wijst en Timmers is de samenwerking met Beter Bed een prachtige kans om het merk Cloudpillo nog steviger in de Nederlandse markt te zetten. Lars van der Wijst: “Het is bizar hoe snel het allemaal gegaan is. Jens en ik zaten samen op het Udens college en droomden van het ondernemerschap. Die droom is heel snel werkelijkheid geworden. We zijn super trots dat onze hoofdkussens vanaf 1 november bij Beter Bed online en exclusief in de winkels te koop zijn.

Marktleider Beter Bed, al 40 jaar actief op de slaapmarkt, wil consumenten bewust maken van het belang van goed slapen. Wie goed slaapt, is gezonder, heeft minder stress en voelt zich vitaler. Beter Bed wil een zo breed mogelijke doelgroep aanspreken en daarbij past een breed palet van merken en producten. Cloudpillo, dat een jonger publiek aanspreekt, is een waardevolle toevoeging aan het assortiment.

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing