Iedere avond gratis bezorging t/m 19 juni

Terug naar het overzicht

Potenset F verhoogd

20 beoordelingen

Potenset F verhoogd, zwart
Maattabel
140/160/180 x 23/36 cm
45.-
Of betaal in 3 delen van 15.-, zonder rente

Levertijd: 8 dagen

2 jaar garantie

Geschikt voor bijna alle bedbodems

Verstelbaar in breedte én hoogte

Eenvoudig te installeren

Bevestiging aan houten bed
Geschikt voor maten 140/160/180 x 23/36 cm
Geschikt voor de volgende bedbodems Diversen

Potensets voor bedbodems

Met een potenset houd je je bedbodem op zijn plaats. Alleen een bedbodem is niet altijd genoeg. Met een potenset onder je bodem zorg je voor extra stevigheid en met een potenset is een bed of ombouw vaak niet eens meer nodig!

**Kenmerken van een potenset: **
Stabiel en stevig: een potenset zorgt ervoor dat de bedbodem stabiel en stevig staat zonder dat deze extra ruimte in beslag neemt. Daarbij voorkomt het kraken en piepen.
Eenvoudig verstelbaar: elke potenset is in hoogte en breedte verstelbaar zodat deze goed in je bed te plaatsen is. De hoogte is instelbaar van 23 tot en met 36 cm. Ook kun je kiezen voor een vaste hoogte van 16 cm. 
Lange levensduur: een potenset zorgt voor een langere levensduur van het bed en de bedbodem.
Verschillende potensets: in ons assortiment hebben we verschillende soorten potensets zodat je altijd die ene potenset vindt die past bij jouw slaapsysteem of bedbodem. Van zelfdragende potensets, verstelbare poten tot potensets met wielen. 
Geschikt voor alle bedbodems: de potensets uit onze collectie passen op zowel een lattenbodem als een schotelbodem.

Veelgestelde vragen over potensets

Een zelfdragende potenset zorgt ervoor dat je geen ombouw meer nodig hebt. Het vervangt dus je bed. Plaats de potenset onder de bedbodem, leg je matras erop en klaar is je bed! Er zijn zelfdragende potensets geschikt voor lattenbodems en spiraalbodems en in meerdere stijlen, zodat er altijd een potenset voor jouw bed te vinden is.

Ja. Veel van onze potensets zijn verstelbaar, zodat je jouw bed altijd op de gewenste hoogte kunt instellen. Daarnaast zijn potensets geschikt voor alle soorten lattenbodems en schotelbodems.

Ja. Potensets zijn zowel mét bed als vrijstaand te gebruiken. Gebruik je een potenset mét bed, dan biedt hij extra stabiliteit en ondersteuning!

Een potenset met wielen wordt aan de onderkant van de zijleggers van het bed geplaatst en door de potenset iets hoger in te stellen wordt het bed verrijdbaar. De vier wielen zijn vast te zetten met een rem. Ideaal voor het schoonmaken onder je bed!

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing