YES! Nú 15% éxtra Black Friday korting met code black15

2 : 19 : 39
56
Recycle je oude dekbed

Recycle je oude donzen dekbed

en ontvang 10% korting op je nieuwe! 

Het is tijd voor een nieuw dekbed, maar wat doe je met je oude? Het is natuurlijk zonde om je oude dekbed weg te gooien, want producten met dons en veren kunnen prima gerecycled worden. Dus je leest het goed, deze kun je vanaf nu bij Beter Bed inleveren! 

In samenwerking met Ducky Dons trakteren wij jou op 10% korting op een nieuw dekbed, wanneer je je oude dekbed bij ons inlevert! Het oude dons dat jij inlevert, kan namelijk weer gebruikt worden voor nieuwe dekbedden en kussens. Zo werken we samen aan een beter milieu! 

Hoe gaat deze actie in zijn werking? 

  • Deze actie is alleen geldig in een van onze winkels en werkt niet online.
  • Oude donzen dekbedden moeten in een afgesloten doorzichtige plastic zak ingeleverd worden in een van onze winkels. Let op: zorg dat de zak goed afgesloten is, dit is erg belangrijk vanwege de huidige corona maatregelen. Een niet goed afgesloten zak kunnen wij helaas niet aannemen. 
  • Alleen donzen dekbedden mogen worden ingenomen, andere materialen nemen wij in samenwerking met Ducky Dons helaas niet aan. 
  • Je ontvangt 10% korting op een nieuw dekbed naar keuze met uitzondering van de merken Texeler en Silvana. 

Vind een winkel bij jou in de buurt

Bekijk onze dekbedden


 

Een tweede leven voor jouw donzen dekbed

Hoe werkt het recyclingproces? 

Het recyclingproces én de productie van de dekbedden en kussens vinden in Nederland plaats. Tijdens dit duurzame proces komt maar liefst 70% van de opgewekte stroom van zonnepanelen. Een donzen dekbed bestaat uit verschillende onderdelen. De hoes van het dekbed wordt onder andere verwerkt tot poetsdoeken en isolatiemateriaal. Het complete dekbed wordt gerecycled en het milieu en de nieuwe grondstoffen blijven hierbij bespaard. Het dons dat niet hergebruikt kan worden, wordt afgevoerd voor de verwerking tot organische meststoffen. 

Alles over het recyclingproces 


 

Alvast even rondkijken?

Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing