Tijdens de woonmaand 10% extra korting op heel veel* gebruik code wonen10

0 : 19 : 1
27

Samenwerking Beter Bed en Prinses Máxima Centrum

Beter Bed is verbonden aan het Prinses Maxima Centrum. Het Prinses Maxima Centrum  is gespecialiseerd in Kinderoncologie en heeft als missie: Alle kinderen met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.

Als geen ander weten wij hoe belangrijk nachtrust en slaap is en daarom willen we vanuit die rol graag een bijdrage leveren aan de mooie missie van het Prinses Maxima Centrum.

Samenwerking Prinses Maxima

Het kind centraal

In het Prinses Máxima Centrum, dat door middel van een brug verbonden wordt met het Wilhelmina Kinderziekenhuis, staan verbetering van de kwaliteit van zorg, integratie van zorg en research, ondersteuning van het kind én het gezin centraal. Wereldwijd uniek aan de opzet van centrum is dat de 87 opnamekamers straks zijn voorzien van een eigen ouderverblijf.
 

Pinzes voor kinderen met kanker

Naast het zorgen voor de nieuwe bedden, neemt Beter Bed ook dit jaar weer het initiatief tot een fundraising campagne. In 2017 is daarvoor al het startschot gegeven met de actie Pinzes voor het Prinses Máxima Centrum. Vanaf 11 november 2019 gaat deze actie, waarbij consumenten gevraagd wordt 3 euro extra te pinnen en Beter Bed deze bijdrage verdubbelt, opnieuw lopen.