Shop tot 21% BTW korting met code SlapenBTW

3 : 8 : 33
25
Samenwerking Prinses Maxima

Samenwerking Beter Bed en Prinses Máxima Centrum

Al vanaf 2017 is Beter Bed verbonden aan het Prinses Máxima Centrum. Als slaapexpert weten wij als geen ander hoe belangrijk (nacht)rust is en hoe groot de impact hiervan is op onze mentale en fysieke gezondheid. 

Onze samenwerking breidt uit!

Vanaf oktober 2021 breiden we onze samenwerking uit. Prinses Máxima Centrum, het betaalplatform Adyen en Beter Bed gaan samenwerken om zoveel mogelijk geld op te halen ten behoeve van slaapproblematiek bij kinderen en gezinnen van het Máxima te verkleinen. Na afloop van elke aankoop bij Beter Bed, geven we onze klanten de mogelijkheid om een donatie te doen van €2, €5 of €10. Van deze bijdrage gaat 100% naar het Prinses Máxima Centrum.

Help jij ook mee?

Het werkt zo:

  1. Kom langs in een van onze winkels
  2. Na afloop van je aankoop krijg je de mogelijkheid om een kleine donatie te doen van €2, €5 of €10
  3. 100% van deze donatie gaat naar het Prinses Máxima Centrum
  4. Liever online doneren via Tikkie? Dat kan ook!

 

Vind een winkel bij jou in de buurt

Of doneer via Tikkie

 

Nachtrust in een ziekenhuis

Met onze ervaring leveren we graag een bijdrage aan de mooie missie van het Prinses Máxima Centrum, want helaas hebben kinderen die onder behandeling zijn in het Máxima, vaak problemen met slapen. Hiervoor bestaan verschillende oorzaken, zoals omgevingsfactoren of het effect van bepaalde behandelingen zoals chemotherapie.

Door meer aandacht te besteden aan de slaapproblemen bij de kinderen en gezinnen van het Máxima, kunnen we de kwaliteit van leven van deze kinderen tijdens de behandelingsperiode bevorderen. Belangrijk, want goed slapen kan bijdragen aan een goed herstel.

Ouder-kindkamers met bedden van Beter Bed

Uniek in het Prinses Máxima Centrum zijn de 87 ouder-kindkamers. Een ouder-kindkamer bestaat uit een slaapkamer voor het kind en een slaapkamer voor de ouders, die door een schuifdeur aan elkaar verbonden zijn. Door het verblijf in deze kamers kunnen ouders dag en nacht bij hun kind zijn. Alle kamers hebben bovendien nog een eigen balkon, waardoor ze op ieder moment van de dag even naar buiten kunnen. Er wordt een eigen thuis gecreëerd, waar de privacy van de patiënt en familie optimaal gerespecteerd wordt. De kamers zijn een unieke voorziening die bijdraagt aan de emotionele stabiliteit van het kind, en het gevoel geeft dat het gewone leven nog zoveel mogelijk doorgaat tijdens een heel moeilijke periode in hun leven. Beter Bed heeft de bedden in het oudergedeelte van de kamers verzorgd.

 

Vind een winkel bij jou in de buurt

De ambitie van het Prinses Máxima Centrum

In Nederland wordt jaarlijks bij ongeveer 600 kinderen de diagnose kanker gesteld en op dit moment overlijdt nog steeds 1 op de 4 van deze kinderen aan deze ziekte. Het Prinses Máxima Centrum heeft één ambitie: ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.

Om deze missie te realiseren is alle kennis en expertise op het gebied van kinderoncologische zorg én research in het Máxima samengebracht. Dát maakt het verschil. Het is een enorme stap voorwaards, zodat elk kind met kanker de beste behandeling op maat krijgt en nog belangrijker: een grotere kans op overleving.  


 

Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing