Shop nu met 15% éxtra korting, gebruik de code herfst15

10 : 4 : 38
2

Schotelbodem

Iedereen wil natuurlijk een goede nachtrust en daarnaast het liefst energiek en fit wakker worden. Een goed ondersteunende bedbodem is één van de belangrijke elementen die nodig zijn voor die goede nachtrust. In deze categorie hebben we al onze schotelbodems verzameld. Deze zorgen voor perfecte ondersteuning tijdens het slapen.

Filters

2 van 2 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

bd-discflex-vl
Meest verkocht

schotelbodem Discflex vlak

(50)

Levertijd: 5 dagen

579.- 347.40
percentage-40

Nú 15% éxtra korting op dit artikel met code herfst15

Nieuwe bedbodem(s) nodig, maar geen idee welke?

Wij helpen je bij het vinden van een bodem die perfect aansluit op je slaapwensen

schotelbodem Discflex elektrisch verstelbaar draadloos

(34)

Levertijd: 5 dagen

1039.- 623.40
percentage-40

Nú 15% éxtra korting op dit artikel met code herfst15

Een schotelbodem van Beter Bed

Wat is nu eigenlijk precies een schotelbodem? Het antwoord zit al verstopt in de naam. Een schotelbodem heeft heel veel kleine schotels waar normaal de latten van je bedbodem zitten. Deze schotels kunnen allemaal apart kantelen. Zo zorgt een schotelbodem van Beter Bed ervoor dat je lichaam optimaal wordt ondersteund en dat de druk perfect wordt verdeeld over de gehele lengte van het bed. De apart kantelbare, kunststof schotels zitten vast aan een stevig houten frame. Een schotelbodem helpt dus bij de ondersteuning van je lichaam. Ben je benieuwd naar onze andere bedbodems, of weet je niet precies welke bedbodem het beste bij jou past? Vraag het gerust aan één van onze slaapadviseurs. Dat kan gewoon online! Klik daarvoor op de knop ‘chat met Beter Bed’.

Verschillende schotelbodems

Je kunt bij Beter Bed kiezen uit twee verschillende soorten schotelbodems. We hebben vlakke en elektrisch verstelbare schotelbodems. De vlakke schotelbodems uit onze collectie zorgen voor optimale ondersteuning en drukverdeling. Hierdoor slaap je de hele nacht heerlijk door en wordt je fris en fruitig wakker. Met de elektrische schotelbodems heb je de extra optie om met één druk op de knop rechtop in bed te zitten. Deze bedbodems bieden daarnaast ook de mogelijkheid om je voeteneinde omhoog te zetten. Handig he? Bekijk onze gehele collectie bedbodems voor alle verschillende soorten.

Schotelbodems voor een scherpe prijs

Alle schotelbodems in de Beter Bed collectie zijn van uitstekende kwaliteit. Maar wist je al dat ze allemaal ook nog eens zeer scherp geprijsd zijn? Houd de website goed in de gaten voor nog meer leuke kortingen en acties. Zo ben jij altijd voordelig uit!

Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing