Seniorenbedden

Ouder worden brengt soms lichamelijke ongemakken met zich mee. Bij Beter Bed vinden we dat we die klachten zo goed mogelijk moeten verzachten. Bijvoorbeeld met een seniorenbed. Trendy, degelijke bedden met handige extra’s zodat je ultiem comfort ervaart. Ook op je oude dag.

Filters

10 van 10 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

ld_bienne_rondo_1p_truffel-eiken
Meest verkocht

bed Bienne Rondo

(59)

Levertijd: 8 tot 9 weken

399.-
ld_bienne_tradi_1p_truffel-eiken
Best beoordeeld

bed Bienne Tradi

(23)

Levertijd: 8 tot 9 weken

399.-

Toe aan een nieuw bed?

Wij helpen je graag bij het kiezen van jouw perfecte droombed.

bed Chateau

(34)

Levertijd: 4 tot 5 weken

499.-

bed Bienne Tradi uitrijdbaar

(99)

Levertijd: 8 tot 9 weken

949.-

bed Chateau

(7)

Levertijd: 8 tot 9 weken

449.-

bed Asti

(4)

Levertijd: 3 tot 4 weken

249.-

bed Chateau

(2)

Levertijd: 8 tot 9 weken

499.-

bed Chateau

(1)

Levertijd: 8 tot 9 weken

449.-

bed Capri 54 cm hoogte

(13)

Levertijd: 8 tot 9 weken

629.-

bed Capri uitrijdbaar

(5)

Levertijd: 2 tot 4 weken

1149.-

10 van 10 resultaten

Seniorenbed kopen? Shop bij Beter Bed

Ouder worden is niet altijd makkelijk. Ook in en uit bed stappen kan een probleem worden. Gelukkig hebben we bij Beter Bed een collectie seniorenbedden. Dit zijn bedden die slim zijn aangepast zodat het gemakkelijker is om in en uit bed te stappen. Met dit soort handige verbeteringen zorgen we ervoor dat de slaapkamer voor iedereen een plek van rust is. Ben je nog niet helemaal zeker of jij een seniorenbed nodig hebt? Laat je dan informeren door één van onze slaapadviseurs.

Verschillende seniorenbedden 

We hebben seniorenbedden in verschillende soorten en maten. Zo vind je eenpersoons seniorenbedden en tweepersoons seniorenbedden in het assortiment. Toch liever op zoek naar een middelmaatje, een twijfelaar seniorenbed? Ook die vind je bij Beter Bed!

Vervolgens heb je de keuze uit verschillende stijlen seniorenbedden. Heb je bijvoorbeeld een landelijke inrichting in je slaapkamer? Ga dan voor het tweepersoonsbed Chateau: een wit seniorenbed. Dit bed is verhoogd en hierdoor is het zeer eenvoudig om in en uit het bed te stappen. Als service installeren we gratis uitstapverlichting zodat je ook ‘s nachts goed ziet. Daarnaast is het mogelijk om extra opties toe te voegen. Bijvoorbeeld een uitstaphulp of een bedlift. Vraag hiervoor één van onze slaapadviseurs om advies. Maak het bed af met een paar trendy sierkussens of een sprei en geniet van een perfecte aangepaste slaapkamer.

Hoe hoog is een seniorenbed?

De hoogte van een seniorenbed is hoger dan dat van een normaal bed. Dit moet ervoor zorgen dat je gemakkelijk het bed in- en uitstapt. Binnen ons assortiment vind je verschillende hoogtes seniorenbedden: van 45 cm tot 54 cm hoog.

Seniorenbedden voor een nette prijs

Alle bedden in deze categorie zijn van dezelfde, uitstekende kwaliteit. Onze prijzen bewijzen dat kwaliteitsbedden niet duur hoeven te zijn! Daarnaast bezorgen we ze gratis bij je thuis én worden vrijwel alle bedden gratis gemonteerd. Wil je een goedkoop seniorenbed aanschaffen? Houd dan onze aanbiedingenpagina extra goed in de gaten! Hier zie je wanneer je gebruik kunt maken van speciale acties of leuke seizoensaanbiedingen. 

Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing