Sinterklaascadeaus

De leukste Sinterklaascadeaus 

Hij is weer in ons land, die lieve goede Sint! Dat betekent héél veel pepernoten, taaitaaipoppen, sinterklaasliedjes én natuurlijk ook Sinterklaascadeautjes. Wat staat er op jouw verlanglijstje dit jaar? Wij helpen je kiezen! We verzamelden alvast de allerleukste Sint cadeautips en stelden hier de mooiste lijstjes van samen. Laat je inspireren en vind jouw droomcadeau!


 

Flexa Keuken, de keuken voor de kleine koks

Je kleine keukenprins of -prinses in de dop kan nu helemaal zijn of haar gang gaan in deze speelkeuken van Flexa. Een houten speelkeuken waarmee je kind fijn kan spelen. Het keukentje heeft vier kookplaten, een oven met een doorzichtig deurtje, gootsteen met kraan en een keukenkastje. De achterwand van de keuken is voorzien van haken waar je ander speelgoed uit de toys serie van Flexa aan op kunt hangen. Laat je sterrenchef nog meer plezier beleven met een bestekset, pannenset, schort en een koksmuts. De keuken past onder elke halfhoogslaper van Flexa.

Bekijk de keukens hier:

keuken Toys

175.-

kokskostuum Toys

25.-

Flexa Winkel, winkeltje spelen voor de kleinsten

Is er in jouw gezin ook een kleine aspirant-winkelier, die het liefst winkeltje speelt en van alles verkoopt? Laat je kleine verkoper zich helemaal uitleven het Flexa winkel assortiment. Een mooie houten speelwinkel met een plek waar je je waren uit kunt stallen, een toonbank waarop de kassa kan staan en een bordje voor de openingstijden. Maak de set compleet met de kassa, het fruit, de groenten, de boodschappen en het winkel outfit om je kindje nog meer plezier aan de winkel te laten beleven.

 

Bekijk de winkeltjes hier:

winkel Toys

175.-

winkelierskostuum Toys

25.-

winkelkassa Toys

45.-

boodschappen Toys

29.-

Flexa Werkbank, voor de kleine doe-het-zelver

Voor de kleine handige Harrie is deze werkbank van Flexa een mooie plek om zich helemaal uit te leven. Een speelgoedwerkbank met bankschroef, een cirkelzaag die je kan draaien met een zwendel, opbergvakken en een kastje. Maak het spel van je kind nog leuker door er een gereedschapskist bij te kopen die een zaag, liniaal en moersleutel bevat of bestel een bouwset met schroeven en moeren. De achterwand van de werkbank is voorzien van gaten waarmee je het gereedschap uit de Toys collectie handig kan ophangen.

Bekijk de werkbanken hier:

gereedsschapsset Toys

25.-

timmermanskostuum Toys

25.-

werkbank Toys

175.-

 

Zo voorkom je Sinterklaasstress!

Zo voorkom je Sinterklaasstress!

Ook al laat het heerlijk avondje een paar dagen op zich wachten, de slapeloze nachten beginnen nu al. In de aanloop naar 5 december duiken Sinterklaas en zijn Pieten overal en in alle variaties op. In het Sinterklaasjournaal op televisie, in de supermarkt, op de voetbalclub en natuurlijk op school. Je kind raakt er thuis niet meer over uitgepraat en met een beetje pech stuitert hij of zij de hele dag. Én nacht…

Wij hebben tips tegen Sinterklaasstress voor je op een rijtje gezet!

Lees onze tips

Advies nodig?
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing