Beddengoed nodig? Bestel nu en profiteer tijdelijk van gratis verzending

4 : 21 : 13
21
Terug naar het overzicht

oordop Alpine SleepSoft Earplugs

Er is geen prijs bekend

Niets is zo lekker als uitgerust beginnen aan een nieuwe dag! Om heerlijk te kunnen slapen heeft Alpine ideale oordoppen: de SleepSoft. Deze oordoppen dempen het storende omgevingslawaai maar door de speciale filters blijven geluiden als de wekker nog wel hoorbaar. De zeer goed doordachte en uitgebreid geteste vorm van de oordoppen, zorgt voor een natuurgetrouwe vlakke demping en een geweldige pasvorm. Door het zachte materiaal van de oordoppen en het zachte filter zijn de oordoppen de hele nacht comfortabel. SleepSoft oordoppen zijn uitermate geschikt voor thuis. in een hotel of op de camping.

Artikelnummer 541213
Merk Alpine

Kleur wit

Onderhoud Alpine heeft een handige Cleaner ontworpen voor het verwijderen van oorsmeer in de oordoppen. Door de oordoppen goed schoon te houden blijft de werking optimaal en gaan de oordoppen langer mee. U vindt deze Cleaner in de verpakking van de oordoppen.
Overige Inhoud van de verpakking: twee universele thermoplastische gehoorbeschermers, twee akoestische zachte filters, Alpine Cleaner, kunststof bewaardoosje, Alpine inbrenghuls

Vind een winkel in de buurt

Kom langs en ervaar onze service!


map inactive
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing