Black Friday Week! 15% korting op bijna alles met code: BLACKFRIDAY

2 : 20 : 3
23
Terug naar het overzicht

sofabed met uitvalbeveiliging Jip

10 beoordelingen

219.-

Levertijd: 6 dagen Uitleg

Inclusief uitvalbeveiliging en bedbodem

Uitbreidbaar met opbergladen of slaaplade

Bed en bank ineen

Beoordelingen

Toon alle beoordelingen

Eenpersoons sofabed Jip met uitvalbeveiliging van Flexworld heeft een strak hoofd- en voetbord met panelen in de kleuren wit, roze of grijs. Is je kind ouder en groot genoeg? Dan gebruik je het bed zonder de uitvalbeveiliging als bank. Zo kan hij of zij er gezellig met vrienden of vriendinnen op kletsen, een fijn boek op lezen of lekker gamen! Sofabed Jip staat gaaf in elke kinderkamer.

Het Sofabed Jip met uitvalbeveilliging wordt geleverd inclusief bedbodem en uitvalbeveiliging en exclusief matras en bedladen of slaaplade.

Uitbreidbaar met opbergladen of een slaapladen
Sofabed Jip met uitvalbeveiliging breid je eenvoudig uit met opbergladen of een slaaplade voor extra gemak en opbergruimte. De bedladen zie je op foto twee. Ook zijn er nog veel andere bijpassende accessoires te krijgen uit de Flexworld collectie. Filter hiervoor op het merk Flexworld bij bedden.

Materiaal
Het bed is gemaakt van kwalitatief, hoogwaardig grenenhout.

Onderhoud
Neem het bed af en toe af met een vochtig doekje zodat deze schoon en stofvrij blijft. Het bed is ook geschikt voor een elektrisch verstelbare bodem.

Flexworld collectie
Wordt het een bed, hoogslaper of toch een stapelbed? De kinderbedden van Flexworld zijn zo ontwikkeld dat jij samen met je kind bepaalt welk bed het best bij jullie past. De stevige bedden zijn gemaakt van grenenhout in neutraal wit waardoor ze passen in iedere moderne kinderkamer.

Vind een winkel in de buurt

Kom langs en ervaar onze service!


map inactive