Beddengoed nodig? Bestel nu en profiteer tijdelijk van gratis verzending

2 : 8 : 43
50
Slaapkameraccessoires

Spiegel

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand... Een spiegel in je slaapkamer is áltijd een goed idee. Ze laten de ruimte ongemerkt groter lijken en kleden het geheel stijlvol aan. Natuurlijk is een spiegel ook erg handig om te checken hoe je outfit staat of je make-up zit.

Filters

9 van 9 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

ac_spiegel_select_chateau_champagne_60x80
Meest verkocht

spiegel Chateau

Levertijd: 6 tot 7 weken

99.-

spiegel Peacock Feathers

Levertijd: 3 dagen

119.95

spiegelset Out of Balance

Levertijd: 3 dagen

94.95

spiegelset Harmony

Levertijd: 3 dagen

124.95

spiegel Balanced

Levertijd: 3 dagen

92.50

spiegel Flexworld

Levertijd: 2 tot 4 weken

119.-

spiegel Bienne

Levertijd: 6 tot 7 weken

149.-

spiegel Chateau

Levertijd: 6 tot 7 weken

199.-

spiegel Elba

Levertijd: 8 tot 9 weken

179.-

Passende spiegel kopen? Die vind je bij Beter Bed

Ben je op zoek naar een spiegel voor in je slaapkamer? Dát is nou nog eens een goed idee! Natuurlijk is een spiegel superhandig om even snel je outfit of de status van je gezicht te checken, maar wist je dat een spiegel ook héél veel doet voor je interieur? Spiegels verrichten soms kleine wonderen! Donkere hoekjes worden lichter, je slaapkamer lijkt groter en daarbij oogt een spiegel vaak erg stijlvol. Iedere slaapkamer vraagt om een ander type spiegel. Groot, klein, gekleurd of wit. Bekijk snel ons assortiment en vind altijd de spiegel die het beste in jouw (slaap)kamer past!

Ruime collectie spiegels

Je vindt bij ons diverse soorten spiegels voor in je slaapkamer. Natuurlijk zijn deze ook perfect voor in de woonkamer, hal of studeerkamer. Voor ieder soort interieur hebben we de juiste spiegel.

Vind jouw favoriete slaapkamer accessoires in ons brede assortiment

Of je nu op zoek bent naar slaapkameraccessoires voor meer warmte en gezelligheid, of om jou van meer gemak te voorzien, je vindt het altijd in ons ruime assortiment. En wat jouw slaapkamerstijl ook is, voor iedere stijl hebben we genoeg keuze. Zoek je moderne accessoires die perfect passen in een strak interieur? Of ga je voor de romantische look en mag het vooral kleurrijk zijn met veel bloemenpatronen?Je vindt het allemaal in ons ruime assortiment! Zo kun je ook gemakkelijk van stijl wisselen zonder direct heel je slaapkamer opnieuw in te richten. Met een nieuw dekbedovertrek, vloerkleed en sierkussentjes creëer je al snel een heel andere look. Leuk!

Profiteer van aantrekkelijke slaapkamer accessoires aanbiedingen

Naast dat je bij Beter Bed de keuze uit héél veel slaapkamer accessoires hebt, profiteer je ook altijd van een goede kwaliteit en de beste prijzen. Naast de standaard goede prijs zijn er ook het hele jaar verschillende seizoensacties met extra hoge kortingen. Tijdens deze acties wordt het wel héél aantrekkelijk om dat gave vloerkleed, sierkussentje of bedlampje te kopen.

Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing