Tijdens de woonmaand 10% extra korting op heel veel* gebruik code wonen10

1 : 19 : 27
32
Terug naar het overzicht

strandlaken Lucky Lips

29.95

Levertijd: 4 dagen Uitleg

100% Egyptisch katoen

Optimaal vochtabsorberend

Wassen tot 60 graden

But first, lipstick! Hoe leuk is dit toffe Lucky Lips strandlaken van Seahorse dat geïnspireerd is door de jaren 80’; de tijd waarin het levensmotto ‘’meer is meer’’ goed werd nageleefd. Het strandlaken heeft een zwarte achtergrond met afgebeeld grote rode lippen. In de hoek is speels het zeepaardje afgebeeld dat garant staat voor kwaliteit en zachtheid.

Let’s go to the beach! Een stranddag, heerlijk uitwaaien op de boot of een verfrissende duik in het zwembad. Het zijn momenten waar we echt van kunnen genieten. Lekker luieren op het strand wordt nog meer genieten met de zachte, eigentijdse en royale strandlakens van Seahorse. De zware velours kwaliteit geven de strandlakens een zachte touch en zijn daarom heerlijk om op te liggen of om je heen te wikkelen.

De strandlakens van Seahorse zijn gemaakt van 100% Egyptisch katoen en hebben optimale droogeigenschappen. De katoenvezels nemen snel het vocht op en staan het ook weer af zodat het strandlaken snel weer droog is.

Belangrijke specificaties
• Geschikt voor op het strand, in de sauna of badkamer
• 100% Egyptisch katoen
• 420 gram/m2
• Optimaal vochtabsorberend
• Wassen tot 60 graden
• Drogen kan op een lage temperatuur

Seahorse
De passie van Seahorse is om jou met volle teugen van het leven te laten genieten door het bieden van mooie en waardevolle producten. Een luie zondag in jouw favoriete badjas, een heerlijke strandvakantie op een extra groot strandlaken of een backpack avontuur met de bijzonder lichte hamamdoek. Seahorse is er zich van bewust dat ieder moment om een ander soort product vraagt. Daarom biedt het merk een variërend aanbod in bad en strandtextiel, geschikt voor verschillende gelegenheden. De vertrouwde Seahorse kwaliteit in combinatie met eigentijdse ontwerpen. Seahorse biedt een plek van vertrouwen, luxe en comfort tijdens alle mooie momenten die op jouw pad komen.

Artikelnummer 1047639
Merk Seahorse

Breedte 100 cm
Lengte 180 cm

Kleur zwart

Wasinstructies wasbaar tot 60°C
Drooginstructies drogen alleen op lage temperatuur
Strijkinstructies normaal strijken 150°C

Garantie 1 jaar volgens CBW voorwaarden

Vind een winkel in de buurt

Kom langs en ervaar onze service!


map inactive