Tot 70% korting op bijna alles! 

2 : 17 : 10
43
Terug naar het overzicht

verlichting Philips Hue Wellness tafellamp White Ambiance Zwart

99.99

Levertijd: 7 dagen Uitleg

Kies tot wel 50.000 tinten wit licht

Tijdloos design voor in iedere (slaap)kamer

Te bedienen vanaf je smartphone of tablet

Ieder nachtkastje en daarmee iedere slaapkamer wordt mooier met het tijdloze design van de Philips Hue Wellness White ambiance tafellamp op zwarte voet. Kies uit wel 50.000 wittinten en laat licht je helpen bij het ontwaken, lezen, ontspannen, concentreren of energie opdoen. De lamp wordt compleet geleverd met een Philips Hue dimmer switch, maar kan ook bediend worden met de Hue app.

Philips Hue voor een slim verlichte slaapkamer
Natuurlijke verlichting bij het wakker worden, gedimd licht in de avond. Met 1 knop op je smartphone of tablet is dit zo geregeld met de slimme slaapkamerverlichting van Philips Hue. De verschillende lampen toveren je slaapkamer zo om naar een romantisch paradijsje, een rustige relaxplek of een avontuurlijke ruimte!

Meer over deze tafellamp
Je stelt de lamp heel eenvoudig in met de Philips Hue Bluetooth app op je smarthphone of tablet. Met de app bedien je tot wel 10 lampen, zodat je alle slimme Hue lampen in elke kamer kunt bedienen. Gebruik je stem en bedien de lamp zelfs handsfree! Kies voor ieder moment het juiste lichtniveau. Zo dim je de slimme tafellamp bijvoorbeeld eenvoudig om tot een subtiele nachtlamp.

Nog meer slimme verlichtingsfuncties?
Kies dan voor een Philips Hue brigde. Naast in- en uitschakelen of dimmen kun je met de bridge lichtscènes personaliseren, timers instellen en wel 50 lampen toevoegen om alles in en rond je huis compleet af te stemmen. Gebruik je verlichting zelfs om beter wakker te worden of in slaap te vallen! Bedien je lampen als je niet thuis bent en voeg andere slimme accessoires toe zoals bewegingssensoren en slimme draadloze schakelaars.

Deze Philips Hue tafellamp blinkt uit in:
  • Kies tot wel 50.000 tinten wit licht
  • Tijdloos design voor in iedere (slaap)kamer
  • Geleverd met Philips Hue dimmer
  • Te bedienen vanaf je smartphone of tablet
  • Eenvoudig aan te sluiten op een Philips Hue Bridge
Levering & garantie
Natuurlijk zit er ook garantie op je nieuwe Philips Hue tafellamp. Je vindt alle informatie over deze garantie en de levering bij het kopje ‘Goed om te weten’.

Artikelnummer 1062511
Merk Philips Hue

Breedte 18.6 cm
Lengte 18.6 cm
Hoogte 19.3 cm

Bewegingssensor Nee
Dimbaar Ja
Energie label A++
Fitting E27
Vorm kap rond
Beveiligingsklasse IP20 stofdicht
Aansluitspanning 230 V

Materiaal glas

Overige inclusief dimmer switch, handleiding

Garantie 2 jaar garantie
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing