Laatste kans! M line + Beter Slapen Deals tot -50%

2 : 17 : 7
39

TEMPUR® kussensloop

Voor de verschillende TEMPUR® hoofdkussens zijn er passende kussenslopen ontwikkeld. Dankzij een unieke, op het kussen afgestemde lengte- en breedtestretch volgen deze precies de contouren van het betreffende kussen. Bekijk ons gehele assortiment op de pagina.

Filters

2 van 2 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

Je gekozen filters

TEMPUR® Kussensloop Sonata, wit
Meest verkocht

TEMPUR® Kussensloop Sonata

(8)
Materiaal: katoen |
Wasinstructies: wasbaar tot 60°C |
Weeftechniek: platbinding |

Levertijd: Morgen in huis

29.-

TEMPUR® Kussensloop Ombracio

(14)
Materiaal: katoen |
Wasinstructies: wasbaar tot 60°C |
Weeftechniek: platbinding |

Levertijd: Morgen in huis

29.-

2 van 2 resultaten

TEMPUR® kussensloop kopen?

Met de heerlijke hoofdkussens van TEMPUR® slaap je als een roos. Daarom is het extra belangrijk dat jouw favoriete kussen goed beschermd wordt met een passend kussensloop. Met de kussenslopen van TEMPUR® weet je zeker dat de levensduur van je hoofdkussen wordt verlengd. Bij Beter Bed heb je keuze uit de twee bekendste modellen; de TEMPUR® Sonata en Ombracio kussenslopen. Beide zijn gemaakt van heerlijk zacht katoen. Katoen reguleert vocht goed en ademt, waardoor je ‘s nachts niet zweet. Zo ervaar jij optimaal comfort! Bekijk het gehele assortiment aan TEMPUR® kussenslopen op beterbed.nl.

De voordelen van TEMPUR® 

De hoofdkussens van TEMPUR® zorgen voor een ergonomische slaaphouding. Dit betekent dat het vele voordelen voor je gezondheid met zich mee brengt. Het zorgt ervoor dat je in de juiste houding ligt. Dit kussen houdt jouw hoofd en wervelkolom in een rechte lijn waardoor je minder lichamelijke klachten en een verbeterde slaaphouding krijgt. Klachten aan je nek, schouders of rug worden hiermee voorkomen. Daarnaast hebben de hoofdkussens een lange  levensduur. Top je hoofdkussen af met een TEMPUR® kussensloop voor een extra lange levensduur en comfort!


De verschillende modellen 

De kussenslopen zijn verkrijgbaar in twee verschillende modellen, namelijk de Sonata en Ombracio. Beide zijn geschikt voor een andere soort slaper en hebben een ander kussensloop nodig. De verschillen leggen we je uit: 

  • Het TEMPUR® Sonata kussensloop heeft de vorm van een halve maan. Dit kussen en bijpassend kussensloop zijn ideaal voor zijslapers. De vorm van het kussen maakt het gemakkelijk voor zijslapers om ‘s nachts te draaien.
  • Het TEMPUR® Ombracio kussensloop heeft de vorm van een vlinder. Dit kussen en bijpassend kussensloop zijn speciaal ontwikkeld voor buikslapers. De vorm van het kussen geeft buikslapers de mogelijkheid om hun handen of armen onder het kussen te plaatsen.

Onderhoud van je TEMPUR® kussenhoes 

De kussenslopen van TEMPUR® zijn een fijne toevoeging aan jouw collectie beddengoed. Het fijne aan deze kussenslopen is dat je er amper omkijken naar hebt. Je kunt het kussensloop tot maximaal 60 graden wassen. De hoes mag in de droger, maar wel op een lage temperatuur. Het kussensloop kreukt niet snel en hoeft dus niet gestreken te worden. Het item is dus meteen klaar voor gebruik! Twijfel je over het onderhoud? Lees dan goed de wasvoorschriften door. Op het label staat wat het beste is voor jouw TEMPUR® kussensloop.


Scoor jouw TEMPUR® kussensloop in de aanbieding

Is jouw TEMPUR® kussensloop aan vervanging toe? Bij Beter Bed koop je voor een schappelijke prijs de kussenslopen van hoogwaardige kwaliteit. Wij hebben regelmatig leuke acties, zodat beddengoed kopen nog leuker is. Houd de aanbiedingenpagina goed in de gaten, zodat jij je nieuwe TEMPUR® kussensloop of hoofdkussen in de aanbieding koopt!

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing