Onze webshop is 24/7 geopend. Onze Nederlandse winkels zijn tijdelijk gesloten. In deze periode kan het voorkomen dat je bestelling iets langer onderweg is. 

Winter is here! Maak nu gebruik van 15% éxtra korting met de kortingscode: sale15

0 : 22 : 0
50
Tempur kussenslopen

Tempur kussenslopen

Voor de verschillende TEMPUR® hoofdkussens zijn er speciale kussenslopen ontwikkeld door TEMPUR®. Dankzij een unieke, op het kussen afgestemde lengte- en breedtestretch volgen deze precies de contouren van het betreffende kussen. Hierdoor blijven de drukverlagende eigenschappen van het kussen goed gewaarborgd.

Filters

2 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

kussensloop_ombracio_tempur_creme
Meest verkocht

TEMPUR® kussensloop Ombracio

(6)

Levertijd: 4 dagen

19.-

Tempur® kussensloop Sonata

(3)

Levertijd: 4 dagen

19.-

Bescherm je TEMPUR® hoofdkussen

Een kussensloop zorgt voor de juiste bescherming van je Tempur hoofdkussen. Met de kussenslopen van TEMPUR® weet je zeker dat je de levensduur van je hoofdkussen verlengt. Een kussensloop zorgt ook voor de opname van vocht, hierdoor blijft jouw TEMPUR® kussen dus éxtra lang comfortabel. 

TEMPUR® kussen en matras

De hoofdkussens en matrassen van TEMPUR® hebben een unieke ligvorm voor een optimaal slaapcomfort. Het originele TEMPUR® materiaal zorgt voor belangrijke voordelen. Zo past het materiaal zich aan, aan je hoofd, nek, schouders, rug en heupen. Slapen was nog nooit zo fijn! 

Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing