Onze webshop is 24/7 geopend. Onze Nederlandse winkels zijn tijdelijk gesloten. In deze periode kan het voorkomen dat je bestelling iets langer onderweg is. 

Winter is here! Maak nu gebruik van 15% éxtra korting op heel veel* met de kortingscode: sale15

0 : 20 : 6
8
Terug naar het overzicht

matras Team NL

10 beoordelingen

Maattabel

Maattabel

Eenpersoons

70 x 200/210/220 cm
80 x 200/210/220 cm
90 x 200/210/220 cm
100 x 200/210/220 cm

Twijfelaar

120 x 200/210/220 cm

Tweepersoons

140 x 200/210/220 cm
160 x 200/210/220 cm
180 x 200/210/220 cm
200 x 200/210/220 cm

699.-

Dit kost je omgerekend 5.82 euro per maand Uitleg

Levertijd: 5 tot 6 weken Uitleg

Maximale ventilatie voor fris slaapklimaat

Optimale ondersteuning van rug en spieren

Tweezijdig te beslapen voor zowel soepel als stevig comfort

Beoordelingen

Toon alle beoordelingen

Slaap met een nieuwe dimensie met dit matras Team NL van M line. Dit matras is uitgebreid getest in Sportcentrum Papendal. Dankzij dit ontwikkelingstraject heeft het matras unieke en innovatieve eigenschappen waarmee iedereen kan slapen als een kampioen! Dit matras kent een uitstekende vocht- en warmteregulering en het vormt optimaal naar de contouren van je lichaam. Dit zorgt voor een perfecte vorming en drukverlaging.

Hoe ligt het matras?
Doordat het matras een boven- en onderzijde heeft met ieder een eigen hardheid is het matras voor iedereen geschikt. Hierdoor is het tussentijds wijzigen naar een stevig of juist soepel matras dus altijd mogelijk. Daarnaast ventileert dit matras maximaal, zodat jij iedere ochtend heerlijk fris opstaat! Ook ervaar je minimale druk op spieren en gewrichten. Dit komt doordat de binnenkant zacht wordt wanneer het warm wordt. Hierdoor vormt het perfect naar je lichaam en worden je spieren, gewrichten en zenuwbanen ontlast.

Meer over de matrashoes
De tijk (matrashoes) is sterk en behoudt goed haar vorm, dit komt doordat het gemaakt is van 100% polyester. Daarnaast zorgt de tijk ervoor dat het matras beter in model blijft en draagt het bij aan een beter slaapklimaat. Met behulp van de rits maak je hem gemakkelijk los om te wassen in de wasmachine.

Dit matras is een uitblinker in:
• Goede ondersteuning voor rug en spieren
• Maximale ventilatie en fris wakker worden
• Vormt perfect naar je lichaam
• Tweezijdig te gebruiken dus eenvoudig wisselen tussen stevig en soepel ligvlak

Zo houd je je matras langer mooi
Wij adviseren je om dit matras 1x per maand te keren van hoofd- naar voeteneind (is niet weerszijde beslaapbaar). Zo profiteer je zo lang mogelijk van de goede ondersteuning, omdat je niet iedere nacht dezelfde delen belast en de druk mooi verdeelt. Gebruik een molton en een antislip-dek voor extra bescherming van je matras.

Levering & garantie
Dit matras is opgerold verpakt en kan hierdoor snel bij je thuis worden bezorgd. Bovendien draagt deze manier van verpakken bij aan een duurzamer transport. Vanwege de roltechniek is de tijk (matrashoes) na het uitpakken gekreukt. 24 uur na het uitrollen is het matras hersteld en optimaal beslaapbaar. Op het matras zit 5 jaar garantie volgens M line voorwaarden.

M line
M line helpt je het maximale uit je nachtrust te halen. Door de optimaal drukverlagende eigenschappen slaap je dieper en vaster op een bed of matras van M line. Bovendien kun je gemakkelijk draaien door de uitstekende ondersteuning en word je fris wakker dankzij de goede ventilatie. Het is niets voor niets dat M line aanbevolen wordt door topsporters en fysiotherapeuten. Zij zijn ervan overtuigd dat slapen op M line een snel herstel van lichaam en geest bevordert.

Artikelnummer 1045266
Merk Mline
Slaaphouding rug, zij, buik

Hoogte 19 cm
Gewichtsklasse tot 90 kg
Breedte 100 cm
Lengte 200 cm
Maatvoering Eenpersoons

Comfortzones 5

Type matras traagschuim
Weerszijde beslaapbaar Ja
Soort kern opencellig hr-schuim, toplaag visco-elastisch schuim
Materiaal tijk 100% polyester
Ondersteuning 3

Handvatten Nee
Tijk afritsbaar Ja

Geschikt voor de volgende bedbodems binnenvering bodem, lattenbodem met min. 28 latten, schotelbodem, spiraalbodem, inzetboxspring, boxspring
Geschikt voor verstelbare bedbodem Ja

Garantie 5 jaar volgens M line voorwaarden
Onderhoud 1x per maand keren van hoofd- naar voeteneind
Omruilgarantie 100 dagen

Vind een winkel in de buurt

Kom langs en ervaar onze service!


map inactive
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing