Terug naar het overzicht

TEMPUR® topper Pro Plus

4 beoordelingen

TEMPUR® topper Pro Plus
TEMPUR® topper Pro Plus
TEMPUR® topper Pro Plus
TEMPUR® topper Pro Plus
TEMPUR® topper Pro Plus
TEMPUR® topper Pro Plus
TEMPUR® topper Pro Plus
Maattabel
1049.- 891.65 Je bespaart 15%

Dit kost je omgerekend 7.43 euro per maand

Of betaal in 3 delen van 297.21, zonder rente

Levertijd: 2 tot 4 weken

Contact Persoonlijk contact

Contact onze Klantenservice

10 jaar garantie

Voor een upgrade aan je bestaande matras

Perfect evenwicht tussen comfort en ondersteuning

Drukpunten worden met 20% verminderd

Type matras traagschuim
Gewichtsklasse tot 100 kg
Weerszijde beslaapbaar Ja
Traagschuim topmatrassen bij Beter Bed

Traagschuim topmatrassen

Het belangrijkste kenmerk van traagschuim is dat het drukverlagend werkt. Je zakt als het ware een klein stukje in het matras en geniet van optimale ondersteuning op de plekken waar je het nodig hebt. Je gewrichten worden ontlast, perfect als je soms last hebt van je spieren of gewrichten. Je hebt dus minder kans om ’s nachts wakker te worden. Je geniet van een ongestoorde nachtrust, zodat je uitgeslapen aan de dag kunt beginnen!

Kenmerken van een traagschuim topmatras:
Optimale drukverlaging: door de minimale druk op je lichaam, worden niet alleen je spieren en gewrichten maar ook je vaten en zenuwbanen ontlast. Hierdoor krijg je minder wekprikkels en slaap je langer en dieper. Je rust beter uit!
Goede lichaamsondersteuning: traagschuim vormt zich volledig naar de contouren van je lichaam. Dit zorgt voor een goede lichaamsondersteuning en uniek ligcomfort.
Fijn als je het snel koud hebt: dit type topmatras is zeer geschikt voor mensen die het snel koud hebben in bed, omdat traagschuim warmte goed vasthoudt.
Vormt zich naar je lichaam: het elastische traagschuim wordt zacht wanneer het warmer wordt, daardoor vormt het perfect naar je lichaam. Je hebt het gevoel dat je in een perfect passend bed ligt en droomt heerlijk weg.

Veelgestelde vragen over traagschuim topmatrassen

Een topmatras of topper leg je bovenop je gewone matras. Het versterkt de eigenschappen van je matras. Zo creëer je verrassend en aangenaam slaapcomfort. Bovendien verleng je met een topmatras de levensduur van je matras.

Een traagschuim topmatras is uitermate geschikt wanneer je het snel koud hebt in bed. Daarnaast is deze geschikt voor gevoelige gewrichten en/of spieren en vormt zich zeer goed naar het lichaam. Dit komt omdat traagschuim reageert op lichaams- en omgevingstemperatuur en het materiaal soepeler wordt wanneer het opwarmt. 

De naam zegt het eigenlijk al bijna, traagschuim is een materiaal dat wanneer je het indrukt het weer langzaam zijn eigen vorm aanneemt. Wist je dat traagschuim allereerst een uitvinding was om enorme versnellingskrachten op het lichaam van een astronaut in een raket op te vangen? 

De prijs voor TEMPUR® topper Pro Plus (80 x 200 cm, tot 100 kg) van 1049.- voor 891.65 geldt tot en met zondag 15 september 2024. In geval van vragen, neem contact op met onze klantenservice

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing