Tot 70% korting op bijna alles! 

3 : 17 : 41
23
Terug naar het overzicht

traagschuim topmatras Intense Start Firm

4 beoordelingen

Maattabel
499.-

Levertijd: 7 tot 8 weken Uitleg

Zacht ligcomfort en goede ventilatie

Perfecte drukverdeling

Geschikt voor rug-, zij- en buikslapers

Beoordelingen

5.0

4 beoordelingen

Bekijk beoordelingen

Geef jouw matras nog meer slaapcomfort met dit M line Start Intense topmatras. Een kwalitatief zeer hoog topmatras dat zorgt voor een zachter ligcomfort en een goede ventilatie van je lichaam.

Ligcomfort
Toe aan nog meer ligcomfort? Upgrade jouw matras met dit Start Intens topmatras dat bestaat uit een 5 cm dikke traagschuim laag, ook wel visco-elastisch schuim genoemd. Dit schuim vormt zich exact naar de contouren van je lichaam. Hierdoor geniet je van een uitstekende drukverdeling en dus nóg meer comfort.

Fris slaapklimaat
Transpireer je snel? Het traagschuim is voorzien van ISM-Gel met een open celstructuur. Dit geeft je een maximale ventilatie en een snelle afvoer en verdamping van transpiratievocht. De tijk is tevens voorzien van HCC technologie (Hygienic Climate Control) voor een extra gezond en fris slaapklimaat! De tijk heeft hierdoor een antibacteriële werking en biedt bescherming tegen huisstofmijt, schadelijke bacteriën, schimmelgroei en onaangename geuren.

Onderhoud topmatras Intense Start
Geniet zo lang mogelijk van je topmatras met goed onderhoud. De hoes is afritsbaar en wasbaar tot 60 graden Celcius. Wij raden je altijd aan om altijd een molton en een anti-slipdek te gebruiken.

Andere varianten
Topmatras Intens Start is ook verkrijgbaar in een soft variant. Ga voor een nog luxere en dikkere variant met het topmatras Intense Luxe.

Artikelnummer 664804
Merk M line

Breedte 80 cm
Maatvoering Eenpersoons
Lengte 220 cm
Hoogte 5 cm

Materiaal tijk 84% polyester, 16% viscose
Soort kern Visco SG50

Tijk afritsbaar Ja
Onderhoud Tijk wasbaar tot 60°C;1 keer per maand matras keren;altijd een molton en anti-slipdek gebruiken

Onderhoud Tijk wasbaar tot 60°C;1 keer per maand matras keren;altijd een molton en anti-slipdek gebruiken
Garantie 10 jaar garantie volgens M line voorwaarden
Topmatrassen bij Beter Bed

Traagschuim topmatrassen

Het belangrijkste kenmerk van traagschuim is dat het drukverlagend werkt. Je zakt als het ware een klein stukje in het matras en geniet van optimale ondersteuning op de plekken waar je het nodig hebt. Je gewrichten worden ontlast, perfect als je soms last hebt van je spieren of gewrichten. Je hebt dus minder kans om ’s nachts wakker te worden. Je geniet van een ongestoorde nachtrust, zodat je uitgeslapen aan de dag kunt beginnen!

Kenmerken van een traagschuim topmatras:

Optimale drukverlaging
Door de minimale druk op je lichaam, worden niet alleen je spieren en gewrichten maar ook je vaten en zenuwbanen ontlast. Hierdoor krijg je minder wekprikkels en slaap je langer en dieper. Je rust beter uit!

Goede lichaamsondersteuning
Traagschuim vormt zich volledig naar de contouren van je lichaam. Dit zorgt voor een goede lichaamsondersteuning en uniek ligcomfort.

Fijn als je het snel koud hebt
Dit type topmatras is zeer geschikt voor mensen die het snel koud hebben in bed, omdat traagschuim warmte goed vasthoudt.

Vormt zich naar je lichaam
Het elastische traagschuim wordt zacht wanneer het warmer wordt, daardoor vormt het perfect naar je lichaam. Je hebt het gevoel dat je in een perfect passend bed ligt en droomt heerlijk weg.

Veelgestelde vragen over traagschuim topmatrassen

Een topmatras of topper leg je bovenop je gewone matras. Het versterkt de eigenschappen van je matras. Zo creëer je verrassend en aangenaam slaapcomfort. Bovendien verleng je met een topmatras de levensduur van je matras.

Een traagschuim topmatras is uitermate geschikt wanneer je het snel koud hebt in bed. Daarnaast is deze geschikt voor gevoelige gewrichten en/of spieren en vormt zich zeer goed naar het lichaam. Dit komt omdat traagschuim reageert op lichaams- en omgevingstemperatuur en het materiaal soepeler wordt wanneer het opwarmt. 

De naam zegt het eigenlijk al bijna, traagschuim is een materiaal dat wanneer je het indrukt het weer langzaam zijn eigen vorm aanneemt. Wist je dat traagschuim allereerst een uitvinding was om enorme versnellingskrachten op het lichaam van een astronaut in een raket op te vangen? 

Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing