Beddengoed nodig? Bestel nu en profiteer tijdelijk van gratis verzending

2 : 16 : 21
1
Babybedden en ledikantjes Beter Bed

Uitvalbeveiliging bed

Is jouw kind een bewegelijke slaper? Met uitvalbeveiliging hoef je niet bang te zijn dat jouw kind uit bed valt en kan hij of zij de nacht rustig doorslapen.

Maak je kinderkamer compleet met:

Filters

5 van 5 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

jr_ac_vipack_kiddy_uitval_grijs
Meest verkocht

uitvalbeveiliging Kiddy

Levertijd: 2 tot 4 weken

35.-

uitvalbeveiliging Jesse

(1)

Levertijd: 4 tot 5 weken

49.-

uitvalbeveiliging Pep

Levertijd: 2 tot 4 weken

55.-

uitvalbeveiliging Lagoon

Levertijd: 2 tot 4 weken

59.-

uitvalbeveiliging Robin

Levertijd: 4 tot 5 weken

175.- 75.-

Kinderen? Uitvalbeveiliging voor hun bed koop je bij Beter Bed

Als ouder wil je natuurlijk dat jouw kind de hele nacht rustig slaapt. Dit is alleen niet altijd het geval. Om de nacht zo comfortabel mogelijk door te komen helpt Beter Bed een handje. Naast een goed matras, fijn kinderkussen en een cool dekbedovertrek hebben wij ook de oplossing voor beweeglijke slapers: uitvalbeveiliging! Dit is een makkelijke manier om een kinderbed snel veiliger te maken. De uitvalbeveiligingen zijn eenvoudig te monteren aan het bed en zorgen ervoor dat jouw kind niet uit bed kan vallen. Zo kunnen zowel ouders als kinderen met een gerust gevoel gaan slapen!

Voor ieder kind een veilig bed

Beter Bed heeft uitvalbeveiligingen die geschikt zijn voor diverse bedden. Als jouw kind in een halfhoogslaper of hoogslaper slaapt, is het heel begrijpelijk dat wat extra beveiliging zorgt voor een betere nachtrust. Voor zowel jou als je kind.

Maar ook voor een normaal bed kan het prettig zijn om de bewegelijke slapers meer veiligheid te bieden. Het maakt dus niet uit in welk bed jouw kind slaapt, voor ieder kind en iedere kamer is er een oplossing! Daarom zijn er twee uitvoeringen van de uitvalbeveiliging voor het bed. De witte uitvalbeveiliging is een algemene kleur die in iedere kinderkamer past. Ben je op zoek naar een speciale uitvoering? De licht eiken versie heeft een zachtere uitstraling. De houten beveiligingen zijn eenvoudig te bevestigen en makkelijk schoon te houden.

Uitvalbeveiliging bed met goede prijs-kwaliteitsgarantie

De uitvalbeveiligingen van Beter Bed zijn gemaakt van stevig hout maar zijn natuurlijk goed geprijsd. Ze hebben dan ook een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De uitvalbeveiliging wordt gratis thuis bezorgd door onze eigen bezorgservice. Beter Bed helpt jou graag bij het vinden van de ideale nachtrust. Kom je er online niet helemaal uit? Onze slaapadviseurs helpen je uiteraard graag in de dichtstbijzijnde winkel of online!

Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing