Bezoek winkel 

Slaapprofiel

In onze winkels willen u graag van een zo goed mogelijk advies voorzien. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen maken we daarom gebruik van een slaapprofiel. Dit is een korte vragenlijst waarin we u bijvoorbeeld vragen naar uw lengte, gewichtsklasse maar ook of u het snel warm heeft gedurende de nacht.

Op basis van dit formulier kan de verkoper u voorzien van het beste advies. Ook kunnen we toekomstige klanten beter adviseren op basis van klantprofielen en aankopen die eerder gedaan zijn. Beter Bed zal u, indien gewenst, een kopie sturen van uw persoonlijke slaapprofiel. Vervolgens worden deze gegevens geanonimiseerd opgeslagen tenzij u uitdrukkelijk toestemming verleent om het slaapprofiel op te slaan.

Het slaapprofiel kan op twee manieren worden opgegeven: via een fysiek formulier in een van onze winkels en via onze instore app op de Ipad die in sommige winkels aanwezig is. U kunt het fysieke formulier met het slaapprofiel mee nemen naar huis of achter laten in de winkel.
U kunt een kopie ontvangen van het digitale formulier met uw slaapprofiel. Wij zullen het formulier dan naar u mailen. Als wij het slaapprofiel aan u hebben verstuurd, zullen wij uw emailadres en het slaapprofiel automatisch verwijderen en zal dus niet door ons worden opgeslagen.


Gegevens voor offertes en bestellingen

Voor de gegevens die wij van u in de winkel opvragen voor offertes en bestellingen verwijzen wij u graag naar het onderdeel Offertes en bestellingen.

 

< terug naar veiligheid en privacy

Productadvies

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing