Shop tijdens de Zomersale tot 50% korting

1 : 18 : 56
13
Terug naar het overzicht

luchtzuiveraar Philips Series 800 AC0819/90

Er is geen prijs bekend

Compact formaat

Uiterst stille werking met gedimd licht in de slaapstand

Efficiënte en effectieve zuivering

Met deze Philips luchtzuiveraar uit de 800 serie kies je voor een klein maar zeer effectief apparaat dat jouw slaapkamer eenvoudig van schone lucht voorziet. De luchtzuiveraar reinigt automatisch en wordt aangedreven door een professionele sensor. Hij detecteert automatisch en reageert hierdoor zelfs op de kleinste verandering in de lucht.
 
Meer over de luchtzuiveraar
Dankzij de 4-stap kleurindicatie zorgt de zuiveraar voor een realtime luchtkwaliteit die varieert van blauw (goed) tot rood (slecht) zodat je weet hoe het gesteld is met de lucht in jouw slaapkamer.
Het apparaatje werkt zeer effectie. Dankzij de 3D luchtcirculatie zuivert hij een ruimte van 20m2 al in minder dan 16 minuten.
 
Het apparaat is muisstil (35 dB(A)en het licht wordt in de slaapstand gedimd. Zo heb je ook tijdens je slaap geen last van het apparaat en word je wel voorzien van schone lucht. Hierdoor is de luchtzuiveraar ook perfect voor op de kinder- en of babykamer.
 
De luchtzuiveraar is geschikt voor ruimtes van 49 m2.

Effectieve zuivering
Verwijdert effectief 99,5% van nanodeeltjes zo klein als 0,003 um (800 keer kleiner dan PM2.5), inclusief PM2.5, pollen, stof, schilfers van huisdieren, enz. Verwijdert 99,9% van bacteriën en virussen. Zo zorg je ervoor dat je altijd gezonde lucht inademt.
 
Alle voordelen op een rijtje
• Compact formaat
• Uiterst stille werking met gedimd licht in de slaapstand
• Efficiënte en effectieve zuivering

Levering & garantie
Natuurlijk zit er ook garantie op je nieuwe Philips luchtzuiveraar. Je vindt alle informatie over deze garantie en de levering bij het kopje ‘Goed om te weten’.
 
 

Artikelnummer 1068179
Merk Philips

Breedte 25 cm
Lengte 25 cm
Hoogte 36.7 cm

Kleur wit

Garantie 2 jaar garantie

Vind een winkel in de buurt

Kom langs en ervaar onze service!


map inactive
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing