Profiteer nú van 15% éxtra korting op bijna alles* met code oranje15

1 : 22 : 17
34
Terug naar het overzicht

ventilator Duux Whisper Flex bedraad

Er is geen prijs bekend

Fluisterstil en energiezuinig

Met 26 standen altijd de juiste temperatuur!

Stijlvol ontwerp

Dankzij deze fluisterstille Duux ventilator ‘Whisper Flex’, zeg jij voortaan gedag tegen klamme (zomer)nachten. Zo sta je iedere ochtend fris en uitgerust weer op! Deze design ventilator met LCD-scherm staat perfect in iedere kamer.

Nachtrust
Het LCD-display van de Duux ventilator gaat in de nachtmodus na tien seconden volledig uit, zodat jij geen last hebt van vervelende lampen in de nacht. De display zet je ook met één druk op de knop weer aan. In de laagste stand werkt de ventilator met een geluidsniveau van maar 13 dBa. Het windgeluid wordt verminderd door het dubbele bladontwerp.

Voor elke situatie de juiste optie
De ventilator kan álles wat je verwacht. Met 26(!) standen vind je voor elke temperatuur de juiste optie. Daarnaast is de Duux Whisper Flex energiezuinig, waardoor je hem zonder zorgen aan kan laten staan.

Geen moeite
De Whisper Flex bedien je via de grote aluminium draaiknop of het hoge resolutie LCD-scherm in het midden. Daarnaast hoef je nooit meer op te staan om de ventilator aan te passen: met een druk op de knop van je afstandsbediening pas je de ventilator aan naar je eigen wensen. De afstandsbediening kun je daarnaast magnetisch vastzetten achterop het apparaat.

Deze ventilator is bedraad en dien je dus constant aan netstroom te hebben. De ventilator wordt geleverd met een afstandsbediening met het Beter Bed logo erop.

Artikelnummer 543982
Merk Beter Bed Select

Breedte 33 cm
Lengte 33 cm
Hoogte 88 cm

Kleur zwart

Garantie 2 jaar volgens CBW voorwaarden
Onderhoud afnemen met een vochtig doekje

Vind een winkel in de buurt

Kom langs en ervaar onze service!


map inactive
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing