Beddengoed nodig? Bestel nu en profiteer tijdelijk van gratis verzending

1 : 21 : 8
15
Terug naar het overzicht

tafellamp Philips Hue Bloom

Er is geen prijs bekend

Creëer precies het juiste licht, van warmwit tot koel daglicht

Eigenzinnig, uniek ontwerp

Eenvoudig te bedienen met je telefoon of tablet

Creëer moeiteloos de gewenste sfeer in je (slaap)kamer met deze eigenzinnige, compacte Philips Hue Bloom. Steek de stekker in een stopcontact en gebruik de Bloom als alleenstaande lamp voor kleurrijk licht of voeg de lamp toe aan je bestaande Hue systeem als accentlamp. Breid je systeem uit met een Hue Bridge voor toegang tot alle beschikbare functies.

Meer over de Philis Bloom
De Philips Hue Bloom is een kleine, veelzijdige slimme accentlamp die miljoenen kleuren licht op je muren tovert. Uitgevoerd met het gemakkelijke plug-en-play-ontwerp: de stekker in het stopcontact en de lamp werkt meteen optimaal. De Bloom staat prachtig op een tafeltje om de aangrenzende muur met prachtig strijklicht te voorzien, op het nachtkastje als zacht nachtlampje of bij je televisie om de entertainmentbeleving te verbeteren.

Alle voordelen op een rijtje:
  • Eenvoudig te bedienen met je telefoon of tablet
  • Eigenzinnig, uniek ontwerp
  • Creëer precies het juiste licht, van warmwit tot koel daglicht
Levering & garantie
Natuurlijk zit er ook garantie op je nieuwe Philips Hue Bloom tafellamp. Je vindt alle informatie over deze garantie en de levering bij het kopje ‘Goed om te weten’.

Slimme verlichting
Met de Hue Bluetooth-app kun je de slimme Hue lampen in elke kamer van je huis bedienen. Voeg tot wel 10 slimme lampen toe en bedien ze allemaal heel eenvoudig met je smartphone of tablet.

Creëer een persoonlijke beleving met gekleurd slim licht
Transformeer je slaapkamer met meer dan 16 miljoen kleuren en creëer onmiddellijk de juiste sfeer voor elke gebeurtenis. In een handomdraai verhoog je zo de romantische stemming naar fijn licht om in te werken of naar een ontspannen sfeer waarin je rustig een boek kunt lezen. De lamp biedt verschillende tinten warm tot koelwit licht. Omdat de lamp volledig kan worden gedimd van zeer helder tot subtiele nachtlampj, kun je de lamp instellen op de perfecte tint en helderheid voor elk moment.

Creëer de perfecte lichtrecepten voor je dagelijkse activiteiten
Ervaar het gemak en de aangename sfeer van vier standaardlichtrecepten, speciaal voor je dagelijkse activiteiten: Energie en Concentratie, Lezen en Ontspannen. De twee scènes met koele kleuren, Energie en Concentratie, helpen je 's ochtends op weg en houden je scherp. De warmere scènes Lezen en Ontspannen zijn perfect voor het lezen van een boek en om te ontspannen na een drukke dag.

Bedien je lamp met je stem
Bedien je lamp handsfree en gebruik je stem in plaats van een mobiel apparaat! Met eenvoudige spraakopdrachten kun je meerdere lampen of slechts één lamp in een kamer bedienen. Werkt samen met Alexa, Google Assistent of Siri.

Ontgrendel alle mogelijkheden van slim licht met de Hue bridge
Voeg een Hue bridge (afzonderlijk verkrijgbaar) toe aan je slimme LED-lampen en ervaar alle mogelijkheden van Philips Hue. Met een Hue bridge kun je tot maar liefst 50 lampen toevoegen om in en rond je hele huis de perfecte sfeer te creëren. Maak timers en routines, gebruik je lichten om beter wakker te worden en bij het slapengaan. Bedien je lampen ook als je niet thuis bent of voeg slimme accessoires toe, zoals bewegingssensoren en slimme draadloze schakelaars.
 

Vind een winkel in de buurt

Kom langs en ervaar onze service!


map inactive
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing