Tot 40% korting op heel veel tijdens onze decemberdeals!

Terug naar het overzicht

verlichting Philips Hue Motion Sensor

39.99

Levertijd: 8 dagen Uitleg

Werkt op batterijen: overal draadloos te plaatsen

Schakelt lampen automatisch in, zodra je langsloopt

Stel overdag en ’s nachts verschillende lichtscènes in

Met de Philips Hue bewegingssensor schakel je je lampen in zodra je langs de sensor loopt. Een stopcontact is niet nodig, want de sensor werkt op 2 AAA batterijen. Detecteert de sensor geen beweging meer dan gaat het licht ook automatisch weer uit.

Meer over de bewegingssensor
Dankzij een ingebouwde lichtsensor schakelen de lampen alleen in wanneer dat nodig is. De lichtgevoeligheid kun je zelf gemakkelijk aanpassen in de gratis Philips Hue app. Zo wordt de sensor alleen geactiveerd wanneer je dat extra beetje licht echt nodig hebt.

Dag en nachtinstelling
Stel verschillende lichtinstellingen in voor overdag en ’s nachts. Overdag kun je kiezen voor een helder wit licht en ’s nachts kan de sensor bijvoorbeeld alleen een nachtlampje inschakelen als jij of je kind uit bed komt. Zo maak je de rest van het gezin niet wakker.

Bevestigen van de sensor
Plaats de sensor op een plank, tafel of monteer hem eenvoudig aan de muur met de meegeleverde schroef. Je kunt de sensor zelfs magnetisch bevestigen aan metalen oppervlakken. Draai de sensor heel gemakkelijk in de juiste richting om de detectiehoek aan te passen.

Alle voordelen op een rijtje:
  • Werkt op batterijen dus overal draadloos te plaatsen
  • Schakelt lampen automatisch in, zodra je langsloopt
  • Stel overdag en ’s nachts verschillende lichtscènes in
  • Het licht gaat automatisch uit bij geen beweging
Levering & garantie
Natuurlijk zit er ook garantie op je nieuwe Philips Hue Motion Sensor. Je vindt alle informatie over deze garantie en de levering bij het kopje ‘Goed om te weten’.
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing