Beddengoed nodig? Bestel nu en profiteer tijdelijk van gratis verzending

1 : 22 : 28
59
Terug naar het overzicht

verlichting Philips Hue White Ambiance E27 Duo Pack

44.95

Levertijd: 2 tot 3 weken Uitleg

Aangename zachte, warmwitte gloed in 50.000 tinten

Aan- en uitzetten en dimmen via smartphone of tablet

Aan te sluiten op Philips Hue bridge voor nóg meer slimme functies

Verfraai je slaapkamer met een aangename, zachte warmwitte gloed met deze 2 Philips Hue White Ambiance standaard ledlampen en geniet van de kracht van de slimme Hue verlichting. Met maar liefst 50.000 wittinten heeft deze lamp een bereik van warmwit tot koel daglicht. Zo helpt de lamp je met ontwaken, ontspannen, lezen, concentreren of het opdoen van energie!

Philips Hue voor een slim verlichte slaapkamer
Natuurlijke verlichting bij het wakker worden, gedimd licht in de avond. Met 1 knop op je smartphone of tablet is dit zo geregeld met de slimme slaapkamerverlichting van Philips Hue. De verschillende lampen toveren je slaapkamer zo om naar een romantisch paradijsje, een rustige relaxplek of een avontuurlijke ruimte!

Meer over deze lampen
Je stelt de lampen heel eenvoudig in met de Philips Hue Bluetooth app op je smarthphone of tablet. Met de app bedien je tot wel 10 lampen, zodat je alle slimme Hue lampen in elke kamer kunt bedienen. Gebruik je stem en bedien de lamp zelfs handsfree! Kies voor ieder moment het juiste lichtniveau. Zo dim je slimme lampen bijvoorbeeld eenvoudig om tot een subtiele nachtlamp.

Nog meer slimme verlichtingsfuncties?
Kies dan voor een Philips Hue Brigde. Naast in- en uitschakelen of dimmen kun je met de bridge lichtscènes personaliseren, timers instellen en wel 50 lampen toevoegen om alles in en rond je huis compleet af te stemmen. Gebruik je verlichting zelfs om beter wakker te worden of in slaap te vallen! Bedien je lampen als je niet thuis bent en voeg andere slimme accessoires toe zoals bewegingssensoren en slimme draadloze schakelaars.

Deze Philips Hue lamp blinkt uit in:
  • Aangename zachte, warmwitte gloed in 50.000 tinten
  • Aan- en uitzetten en dimmen via smartphone of tablet
  • Aan te sluiten op Philips Hue bridge voor nóg meer slimme functies
Levering & garantie
Natuurlijk zit er ook garantie op je nieuwe Philips Hue lampen. Je vindt alle informatie over deze garantie en de levering bij het kopje ‘Goed om te weten’.

Vind een winkel in de buurt

Kom langs en ervaar onze service!


map inactive
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing