Profiteer nú van 15% éxtra korting op bijna alles* met code oranje15

4 : 18 : 32
2
Terug naar het overzicht

verlichting Philips Hue White Ambiance Starterkit E27 (3 lampen, 1 dimmer + bridge)

129.99

Levertijd: Morgen in huis Uitleg

Aangename zachte, warmwitte gloed in 50.000 tinten instelbaar

Aan- en uitzetten en dimmen via smartphone of tablet

De Philips Hue bridge zorgt voor nóg meer slimme functies

Verfraai je slaapkamer en twee andere plekken in huis met deze Philips Hue White Ambiance E27 Starterskit. De slimme lampen geven licht in 50.000 verschillende tinten wit, van warm wit tot koel licht voor een altijd juiste sfeer. Met de meegeleverde Hue Bridge bedien je jouw lampen altijd en overal. Zelfs als je niet thuis bent. Met de gratis Philips Hue app op je smartphone of tablet stel je verschillende lichtscènes en tinten licht in.

Philips Hue voor een slim verlichte slaapkamer
Natuurlijke verlichting bij het wakker worden, gedimd licht in de avond. Met 1 knop op je smartphone of tablet is dit zo geregeld met de slimme slaapkamerverlichting van Philips Hue. De verschillende lampen toveren je slaapkamer zo om naar een romantisch paradijsje, een rustige relaxplek of een avontuurlijke ruimte!

Meer over deze Starterskit
Je stelt de lampen heel eenvoudig in met de Philips Hue Bluetooth app op je smarthphone of tablet. Gebruik je stem en bedien de lamp zelfs handsfree! Kies voor ieder moment het juiste lichtniveau. Zo dim je de slimme lampen bijvoorbeeld eenvoudig om tot een subtiele nachtlamp.

De Philips Hue brigde
Naast in- en uitschakelen of dimmen kun je met de bridge lichtscènes personaliseren, timers instellen en wel 50 lampen toevoegen om alles in en rond je huis compleet af te stemmen. Gebruik je verlichting zelfs om beter wakker te worden of in slaap te vallen! Bedien je lampen als je niet thuis bent en voeg andere slimme accessoires toe zoals bewegingssensoren en slimme draadloze schakelaars.

Deze Philips Hue Starterskit blinkt uit in:
  • Aangename zachte, warmwitte gloed in alle tinten instelbaar
  • Aan- en uitzetten en dimmen via smartphone of tablet
  • De Philips Hue Bridge zorgt voor nóg meer slimme functies
  • Breid de kit uit tot maximaal 50 Philips Hue Smart lampen                         
Levering & garantie
Natuurlijk zit er ook garantie op je nieuwe Philips Hue Starterskit. Je vindt alle informatie over deze garantie en de levering bij het kopje ‘Goed om te weten’.

Vind een winkel in de buurt

Kom langs en ervaar onze service!


map inactive
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing