Wintersale, tot 50% korting op bijna alles!

1 : 2 : 54
41

boxspring Jubilee vlak met X1000 matras

Maattabel
Er is geen prijs bekend

complete boxspring

extra voordelig geprijsd

inclusief hoofdbord en door Consumentenbond beprezen pocketveermatras(sen)

Op zoek naar een boxspring van hoge kwaliteit, voor een lage prijs? Boxspring Jubilee bestaat uit twee vlakke boxen met latten, een hoofdbord en een of twee pocketveermatrassen X1000. Dit pocketveermatras bestaat uit ca. 260 veren per m2 een heeft een afdeklaag van polyetherschuim (SG25). Het matras is door de Consumentenbond in oktober 2016 uitgeroepen tot Beste Koop! Het heeft 5 comfortzones en is geschikt voor personen met een gewicht tot 80 kg. Bij de uitvoering van 140 cm breed krijg je een 2-persoonsmatras. De uitvoeringen van 160 cm en breder hebben twee 1-persoonsmatrassen. Met deze complete set ben je in één moeite klaar voor een goede nachtrust!

Artikelnummer 615515
Maatvoering Tweepersoons
Kleurgroep Blauw

Breedte 160 cm
Lengte 210 cm

Kleur blauw
Stofgroep Hopper
Uitvoering Vlak

Garantie 2 jaar volgens CBW voorwaarden
Montage montage niet inbegrepen
Onderhoud stofzuigen met een meubelmondstuk
Vlakke boxsprings bij Beter Bed

Vlakke boxsprings

Een vlakke boxspring, ofwel een niet-verstelbare boxspring, ligt comfortabel en ziet er mooi uit. Het is dan ook niet voor niets het meest verkochte bed! Een vlakke boxspring bestaat vaak uit twee niet verstelbare boxen met een kern van pocketveren of bonellveren, twee losse matrassen of een tweepersoonsmatras, een topmatras en een hoofdbord.

 

Kenmerken van een vlakke boxspring:

Veel comfort door meerdere slaaplagen
Een vlakke boxspring is opgebouwd uit verschillende slaaplagen, hierdoor biedt deze extra veel comfort en geeft het al je lichaamsdelen de juiste ondersteuning.

Goede ventilatie
Door de veren in de boxen ventileert de boxspring supergoed. Transpiratievocht wordt hierdoor namelijk perfect afgevoerd en jij wordt iedere dag uitgerust wakker!

Comfortabele instaphoogte
Een boxspring is hoger dan een bed. Dit maakt het in-en uitstappen dus veel gemakkelijker. Ook voor het opmaken van het bed is dit ideaal!

Veel comfort
Met een vlakke boxspring ben jij voor een heel scherpe prijs in één keer klaar en geniet je van een heerlijke nachtrust én een luxe uitstraling in je slaapkamer.

Veelgestelde vragen over vlakke boxsprings

Het is één van de populairste slaapsystemen van deze tijd: de boxspring. Boxsprings staan bekend om hun comfort. Waarom ligt een boxspring dan zo lekker? Bij deze matras-bedbodem combinatie liggen er als het ware twee matrassen op elkaar. De bedbodem bestaat uit een gestoffeerde box met veren, die over de volledige breedte veerkracht geeft. 

Het belangrijkste verschil is, dat je bij een bed apart een bodem en matras kiest. Terwijl je bij een boxspring geniet van een compleet slaapsysteem: een box met veren, daarop een matras en dáárop een topmatras. Doordat een boxspring vaak hoger is dan een bed, heb je voordelen met in- en uitstappen en meer gemak bij het opmaken.

Een boxspring is een lange termijn aankoop. Als je een goede boxspring aanschaft, die goed bij jouw persoonlijke slaapwensen past, kun je er wel 25 jaar mee doen! Wij adviseren je graag!

Een vlakke boxspring, ook wel vaste boxspring genoemd, bestaat uit een frame met daarin een bedbodem. Hierop ligt een matras. Vlakke boxsprings zijn niet elektrisch verstelbaar. 

Een elektrische boxspring is voorzien van één of twee motoren waarmee het hoofdeinde en het voeteneinde in hoogte versteld kunnen worden. 

Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing