Shop tijdens de Zomersale tot 50% korting

1 : 18 : 30
52
Terug naar het overzicht

boxspring Model 5

Maattabel

Maattabel

Eenpersoons

70 x 200/210/220 cm
80 x 200/210/220 cm
90 x 200/210/220 cm
100 x 200/210/220 cm

Twijfelaar

120 x 200/210/220 cm

Tweepersoons

140 x 200/210/220 cm
160 x 200/210/220 cm
180 x 200/210/220 cm
200 x 200/210/220 cm

39.95 per maand

Levertijd: 6 tot 7 weken Uitleg

Direct beter slapen voor lage prijs per maand

Comfortabele, veerkrachtige ondersteuning

In diverse stofkleuren verkrijgbaar

Met boxspring 5.0 vlak (niet verstelbaar) met gestoffeerd matras ervaar je direct duurzaam en kwalitatief slaapcomfort terwijl je het aankoopbedrag niet meteen in één keer hoeft te betalen. Fijn, want zo'n grotere uitgave komt niet altijd even goed uit. De boxspring bestaat uit twee niet verstelbare boxsprings, gestoffeerde matras(sen), een topmatras en heeft een speels vormgegeven 14 cm diep hoofdbord dat is voorzien van stiknaden. Het hoofdbord geeft de boxspring een tijdloos karakter en past zo perfect in ieder slaapkamerinterieur.

De boxspring is in deze online samenstelling verkrijgbaar in verschillende trendy stofskleuren. De duurzame stoffen hebben een bijzonder goede kwaliteit met slijtvaste eigenschappen. 

Slaapcomfort
Op deze boxspring geniet je van het comfort van 37 cm hoge pocketvering boxen met 7 verschillende comfortzones en 266 pocketveren per m2. Met slimme details zoals een open structuur aan de bovenzijde en een hoogwaardige, ventilerende 3D Mesh antisliplaag ervaar je een heerlijk slaapklimaat. Bovenop de boxen liggen de meegestoffeerde Vildar HR matrassen met daar bovenop het Vildar HR topmatras. Een heerlijke combinatie voor uitstekende ondersteuning met héél veel zachtheid en veerkracht.

Onderhoud
Houd de boxspring fris en stofvrij door het stoffen frame en het hoofdbord af en toe uit te zuigen met een stofzuiger die is voorzien van een speciaal meubelmondstuk.

Artikelnummer 1045142
Merk Karlsson
Maatvoering Tweepersoons
Kleurgroep Roze
Gewichtsklasse tot 120 kg

Breedte hoofdbord 180 cm
Instaphoogte 65,5 cm
Breedte 160 cm
Buitenmaat bxl 180 x 212 cm
Lengte 200 cm
Hoogte hoofdbord 114 cm
Diepte Hoofdbord 12 cm

Kleur roze
Uitvoering Vlak
Materiaal polyurethaan
Soort kern pocketveer
Aantal slagen per veer 6
Aantal veren per m2 (circa) 284
Stofgroep Soho

Modelnaam matras Pocketvering Vildar HR Extra
Type matras pocketvering
Afdeklaag Matrassen HR-koudschuim SG35
Aantal veren per m2 Matrassen 281
Aantal slagen veer Matrassen 6.5
Comfortzones 7
Hardheid Matrassen medium

Modelnaam topmatras Vildar HR
Kern topmatras HR-schuim

Materiaal poten aluminium
Kleur poten alu

Garantie 5 jaar volgens Beter Bed voorwaarden
Onderhoud stofzuigen met een meubelmondstuk
Vlakke boxsprings bij Beter Bed

Vlakke boxsprings

Een vlakke boxspring, ofwel een niet-verstelbare boxspring, ligt comfortabel en ziet er mooi uit. Het is dan ook niet voor niets het meest verkochte bed! Een vlakke boxspring bestaat vaak uit twee niet verstelbare boxen met een kern van pocketveren of bonellveren, twee losse matrassen of een tweepersoonsmatras, een topmatras en een hoofdbord.

 

Kenmerken van een vlakke boxspring:

Veel comfort door meerdere slaaplagen
Een vlakke boxspring is opgebouwd uit verschillende slaaplagen, hierdoor biedt deze extra veel comfort en geeft het al je lichaamsdelen de juiste ondersteuning.

Goede ventilatie
Door de veren in de boxen ventileert de boxspring supergoed. Transpiratievocht wordt hierdoor namelijk perfect afgevoerd en jij wordt iedere dag uitgerust wakker!

Comfortabele instaphoogte
Een boxspring is hoger dan een bed. Dit maakt het in-en uitstappen dus veel gemakkelijker. Ook voor het opmaken van het bed is dit ideaal!

Veel comfort
Met een vlakke boxspring ben jij voor een heel scherpe prijs in één keer klaar en geniet je van een heerlijke nachtrust én een luxe uitstraling in je slaapkamer.

Veelgestelde vragen over vlakke boxsprings

Het is één van de populairste slaapsystemen van deze tijd: de boxspring. Boxsprings staan bekend om hun comfort. Waarom ligt een boxspring dan zo lekker? Bij deze matras-bedbodem combinatie liggen er als het ware twee matrassen op elkaar. De bedbodem bestaat uit een gestoffeerde box met veren, die over de volledige breedte veerkracht geeft. 

Het belangrijkste verschil is, dat je bij een bed apart een bodem en matras kiest. Terwijl je bij een boxspring geniet van een compleet slaapsysteem: een box met veren, daarop een matras en dáárop een topmatras. Doordat een boxspring vaak hoger is dan een bed, heb je voordelen met in- en uitstappen en meer gemak bij het opmaken.

Een boxspring is een lange termijn aankoop. Als je een goede boxspring aanschaft, die goed bij jouw persoonlijke slaapwensen past, kun je er wel 25 jaar mee doen! Wij adviseren je graag!

Een vlakke boxspring, ook wel vaste boxspring genoemd, bestaat uit een frame met daarin een bedbodem. Hierop ligt een matras. Vlakke boxsprings zijn niet elektrisch verstelbaar. 

Een elektrische boxspring is voorzien van één of twee motoren waarmee het hoofdeinde en het voeteneinde in hoogte versteld kunnen worden. 

Vind een winkel in de buurt

Kom langs en ervaar onze service!


map inactive
Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing