Wintersale, tot 50% korting op bijna alles!

1 : 2 : 56
49

Boxspring Model 7

Maattabel
Er is geen prijs bekend

Direct beter slapen voor lage prijs per maand

Subliem comfort met perfecte ondersteuning

Rijke gedetailleerde vormgeving

Met boxspring Model 7 geniet je direct van onbezorgd comfort terwijl je het aankoopbedrag niet meteen in één keer hoeft te betalen. Fijn, want zo'n grotere uitgave komt niet altijd even goed uit. Deze tijdloos vormgegeven boxspring bestaat uit twee vlakke (niet verstelbare) boxsprings, gestoffeerde matras(sen), een topmatras en heeft een rijk gecapitonneerd hoofdbord. De boxspring past perfect in iedere slaapkamer.

De boxspring is in deze online samenstelling verkrijgbaar in verschillende trendy stofkleuren. De duurzame stoffen hebben een bijzonder goede kwaliteit met slijtvaste eigenschappen.

Slaapcomfort
Met deze boxspring geniet je van het comfort van de boxen met 7 verschillende comfortzones en 266 pocketveren per m2. De boxen bieden goede ventilatie dankzij een open structuur aan de onderkant. Bovenop de boxen liggen de meegestoffeerde Vildar pocketveermatrassen met daar bovenop het Vildar HR topmatras. Dankzij deze combinatie geniet je iedere dag van goede ondersteuning met extra zachtheid en veerkracht.

Onderhoud
Houd de boxspring eenvoudig fris en stofvrij door het stoffen frame en het hoofdbord af en toe te stofzuigen met een stofzuiger voorzien van een apart meubelmondstuk.

Artikelnummer 1045137
Merk Leazzzy
Maatvoering Tweepersoons
Kleurgroep Zwart
Gewichtsklasse tot 120 kg

Breedte hoofdbord 200 cm
Instaphoogte 72,5 cm
Breedte 180 cm
Buitenmaat bxl 200 x 222 cm
Lengte 210 cm
Hoogte hoofdbord 132 cm
Diepte Hoofdbord 13 cm

Kleur grafiet
Stofgroep Mine
Uitvoering Vlak
Materiaal polyester
Soort kern pocketveer
Afdeklaag dikte 1,1 cm
Aantal slagen per veer 6
Aantal veren per m2 (circa) 265
Comfortzones 7

Modelnaam matras Pocketvering Vildar HR Extra
Type matras pocketvering
Afdeklaag Matrassen HR-foam SG35
Aantal veren per m2 Matrassen 281
Aantal slagen veer Matrassen 6.5
Hardheid Matrassen medium

Modelnaam topmatras Vildar HR
Kern topmatras HR-schuim

Materiaal poten hout
Kleur poten bruin

Garantie 5 jaar garantie volgens Beter Bed voorwaarden
Onderhoud stofzuigen met een meubelmondstuk
Vlakke boxsprings bij Beter Bed

Vlakke boxsprings

Een vlakke boxspring, ofwel een niet-verstelbare boxspring, ligt comfortabel en ziet er mooi uit. Het is dan ook niet voor niets het meest verkochte bed! Een vlakke boxspring bestaat vaak uit twee niet verstelbare boxen met een kern van pocketveren of bonellveren, twee losse matrassen of een tweepersoonsmatras, een topmatras en een hoofdbord.

 

Kenmerken van een vlakke boxspring:

Veel comfort door meerdere slaaplagen
Een vlakke boxspring is opgebouwd uit verschillende slaaplagen, hierdoor biedt deze extra veel comfort en geeft het al je lichaamsdelen de juiste ondersteuning.

Goede ventilatie
Door de veren in de boxen ventileert de boxspring supergoed. Transpiratievocht wordt hierdoor namelijk perfect afgevoerd en jij wordt iedere dag uitgerust wakker!

Comfortabele instaphoogte
Een boxspring is hoger dan een bed. Dit maakt het in-en uitstappen dus veel gemakkelijker. Ook voor het opmaken van het bed is dit ideaal!

Veel comfort
Met een vlakke boxspring ben jij voor een heel scherpe prijs in één keer klaar en geniet je van een heerlijke nachtrust én een luxe uitstraling in je slaapkamer.

Veelgestelde vragen over vlakke boxsprings

Het is één van de populairste slaapsystemen van deze tijd: de boxspring. Boxsprings staan bekend om hun comfort. Waarom ligt een boxspring dan zo lekker? Bij deze matras-bedbodem combinatie liggen er als het ware twee matrassen op elkaar. De bedbodem bestaat uit een gestoffeerde box met veren, die over de volledige breedte veerkracht geeft. 

Het belangrijkste verschil is, dat je bij een bed apart een bodem en matras kiest. Terwijl je bij een boxspring geniet van een compleet slaapsysteem: een box met veren, daarop een matras en dáárop een topmatras. Doordat een boxspring vaak hoger is dan een bed, heb je voordelen met in- en uitstappen en meer gemak bij het opmaken.

Een boxspring is een lange termijn aankoop. Als je een goede boxspring aanschaft, die goed bij jouw persoonlijke slaapwensen past, kun je er wel 25 jaar mee doen! Wij adviseren je graag!

Een vlakke boxspring, ook wel vaste boxspring genoemd, bestaat uit een frame met daarin een bedbodem. Hierop ligt een matras. Vlakke boxsprings zijn niet elektrisch verstelbaar. 

Een elektrische boxspring is voorzien van één of twee motoren waarmee het hoofdeinde en het voeteneinde in hoogte versteld kunnen worden. 

Deze site is beschermd tegen robots. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing